bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla boyanın 2 günü 3 günü olmaz usta adam gibi yaparsa 1 gün bile fazla o iş için. plastik yüzeylerde plastik astarı kullanılmazsa isterse boyadan 10 günde çıksın değişen bişey olmaz:D
boyayı temız yapcan bırak astarı bır gun durcak boyaya bırgun durcak dıger turlu kıymetı yok 1 sene gıdersın boya dokuldu dıye ben boyatırırken tecrube oldu kımse garantı vermıyor kolay kolayen temızı gec olucak ıyı olcak arabayı satıp gazlıycaksanız o ayrı mesele:D ;)

boyayı temız yapcan bırak astarı bır gun durcak boyaya bırgun durcak dıger turlu kıymetı yok 1 sene gıdersın boya dokuldu dıye ben boyatırırken tecrube oldu kımse garantı vermıyor kolay kolayen temızı gec olucak ıyı olcak arabayı satıp gazlıycaksanız o ayrı mesele:D ;)
bak ya neyi kime anlatıyo allah allah:D:D:D tamamen ustaya bağlı bişey o abi. gidip çöp malzeme kullanırsan isterse 20 gün astarlı dursun bi işe yaramaz.. ben devamlı boyacıların içinde olan adamım o iş 1 günlük iş:)parçalar sökülceği için bütün işlemler fırında yapılcak.. plastik astarının fırında kuruma süresi 1-2 saat arası en fazla. boyanın kuruma süresi 1 saat... böyle ufak bi iş için gidip arabayı 3 gün boyacıda bırakmam:D:D

ıscılık cok baska bırsey ıcınden olmadan anlayamassın calısman görmen o anı yasaman lazım :)

bizim bazı iyi ustalarımız her malzemeyi aynı şekilde kullandıkları için 3-4 gün sürüyo işleri:D her malzemenin kullanım şekli farklıdır, kuruma süresi bellidir... o yüzden o arkadaşın işi taş çatlasın 1 günlük iş. ha boyacıda fırın yoktur o zaman 2 gün sürer. fırın olmadan yapılan boyadan da hayır gelmez:D

olabılır kardes ama boya acele olmaz boyacıdan boyacıya degısır ben boyanmaz demıyorum ama ben boyatmam temız olcak 1 boyamı boyanırmıs kımse kımseyı kandırmasın senın ıcın soylemıyorum yanlıs anlama ;)

bızdede renoda 55 sanıyede araba cıkıyor 55 sanıye de bır ama ıscılık ışte ona bakarsan :)

Geri