valla arkadaş arabasını sabah bırakcak akşam alcak daha da fazla sürmez...ben kendi aracımın 4 kapısını yarım günde söküp takabiliyorum oda yarım günlük iş 1.5 günde araba temiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla arkadaş arabasını sabah bırakcak akşam alcak daha da fazla sürmez...ben kendi aracımın 4 kapısını yarım günde söküp takabiliyorum oda yarım günlük iş 1.5 günde araba temiz
önce düzeltilcek sonra macunlancak sonra astar atılıp boyancak. Sonra da boyanan kısım pasta yapılcak hiçbi zararı olmaz....Hey maşallah Aslında bende aldığım günün ertesinde sabahtan hiç bir şey yapmadan 500 tl verdim oldu da bitti )))
Bu arada bir şey soracağım size arkadaşlar. Yüksek bi araç sanırım bu hyundai H 100 den geçerken fazla yakınlaşmış biraz çökertmiş içeriye doğru 1 cm civarı. Bunu lokal boya yaptıracağız, macun ya da astar mı atılacak ne gibi bir işlem yaptırmak lazım ? Çünkü bazıları öyle abuk subuk işler yapıyor.. Bir ustaya götürdüm, astar mı yoksa macun mu dedi tam hatırlamıyorum da zararı olur mu diye merak ettim..
ha ayrıca aklıma gelmişken söylüyeyim başka yerde boyatsan bile dikkatli ol normal astar atmasınlar..1 ay sonra soyulmaya başlar. plastik astarı atılması lazım ama çoğu yer akrilik astar atıyo. çünkü plastik astarı normal astardan 2 kat pahalı.....aynen abuksubuk fiyatlar çekiyorlar çıkmada. aynalar kuşaklar ve kapı kollarına astarlı 150 dediler boyaya ama sorun 3 gün felan sürer diyo astarı kuruması vs. garaja çekip bağlıyıcaz arabayı artık
valla kardeşim pasta polişi ben yapmıyorum yanımdaki 35 senelik boya ustası yapıyo benim cebime giren çıkan bi para olmuyo bu konuda... ama bis ufak olduğu için 75e yapar sanırımTolga ben bisi boyattım ama güzel bir pasta atılmadı arabaya hoşuma gitmedi yani uygun fiyat verde yaptıralım
valla boyanın 2 günü 3 günü olmaz usta adam gibi yaparsa 1 gün bile fazla o iş için. plastik yüzeylerde plastik astarı kullanılmazsa isterse boyadan 10 günde çıksın değişen bişey olmazbenım arabanın tavanı yok zaten tolga ona göre
araba boyaya gırcekse en az 3 gunde cıkmalı acele boya yapmak marıfet degıl sonra tazıklı suda boya dokulmesı yaptımı vay halınıze garantı verıyorlarsa yaptırın vermıyen yerde yaptırmayın boyayı kapı kolu ve cıta plastık oldugundan herkes yapamıyor
valla kardeşim pasta polişi ben yapmıyorum yanımdaki 35 senelik boya ustası yapıyo benim cebime giren çıkan bi para olmuyo bu konuda... ama bis ufak olduğu için 75e yapar sanırım
mart gibi yaptırırsın kardeşim acelesi yok...Konuşuruz kardeşim bir ara ama havalar ısınsın diyorum pasta yaptırmak için.