bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maç iptali nasıl oldu ben hala anlamış değilim. maçın ertelenmesi ve tarafsız bir sahada oynanması lazımdı. ayrıca valinin ve emniyet hatalarını neden Bursaspor çekiyor onu da anlamış değilim sonuçta kulüp saha içinden sorumludur şehrin tamamından değil.... o zaman ilk yarıdaki maçta taraftarlarımız bıçaklanırken federasyon nerdeydi de maçı iptal etmedi....

Söylenecek şey çok fazla da, neyse burası yeri değil.Geçen sene Bursaya ne sahada ne saha dışında diş geçiremeyen bir kısım mihraklar iş başında başka hiç bir şey değil.Neyse daha fazla yazmayacagim, bakalım federasyon ne karar verecek

Söylenecek şey çok fazla da, neyse burası yeri değil.Geçen sene Bursaya ne sahada ne saha dışında diş geçiremeyen bir kısım mihraklar iş başında başka hiç bir şey değil.Neyse daha fazla yazmayacagim, bakalım federasyon ne karar verecek
federasyon eğer saçma bi karar verirse bundan sonraki olacak daha büyük olayları ateşlemiş olur ben şimdiden söylüyeyim abi. o dakikadan sonra bu taraftarı türkiyede hiç bi güç durduramaz....

federasyon eğer saçma bi karar verirse bundan sonraki olacak daha büyük olayları ateşlemiş olur ben şimdiden söylüyeyim abi. o dakikadan sonra bu taraftarı türkiyede hiç bi güç durduramaz....

Bursaspor'un lig düşürülmesinden,3 maç hükmen yenilmesinden vs. bahsediliyor. Eğer öyle bir şey olursa bu taraftarı durduramazlar ve düşmanlık büyür gider bu sefer Bursaspor taraftarının düşmanlığı bütün Türkiye'ye karşı olur ve her maç dün akşam ki olayların olması kaçınılmaz olur.

inşallah herşey iyilikle yoluna girer,insanlar zevkli bir mücadele izler ve dostluk kazanır:)

neden bu kadar kin ve nefret var ki?ölümlü dünya kimseyi üzmeye kırmaya değmez:rolleyes:

Geri