bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı gunler bursa
gökhan lastıkler ıcın sagol ta evın altına getırdın kardesım ılgılenemedım senle senınle özel ılgılencem haberın olsun kardesım ..hersey ıcın sagol

ulen ben her zaman geliyorumda ne oldu yakın ozaman beni :)
arkadaşlar bakın tekrar tekrar söylüyorum sizlere;

-bjknin kimseyle bir derdi yok sizlerin için götüngen ankaragücüler var bu sebeplede galyana geliyorsunuz
-size şampiyonluğa vesile olan hangi takım bjk
-evet kümeye düştünüz ama siz varsınız diye değil ama bakın hayatınızda kupa gördünüz
-hiç bir bjk taraftarının bursa ile ilgili bir problemi yok
-istanbulda yaşanan olaylarda inanıyorum ki bursa taraftarı değildi ki zaten açıklama oldu döner bıçaklarıyla gebzede durduruldu ve bjkli taraftarlara saldırıldı yolda. bu sebepkelede büyüdü olaylar heee bu kan gövdeyi götürecek değildirki zaten dünya biliyor ki bjkinin karşısında durabilecek bir taraftar topluluğu yok.
ama dert değildir.

sizlere daha önceki mesajlarıma bakın hemde iyi bakın zoomlayarak. ben bugüne kadarda bursa taraftarının kara gözünde kıl olduğunu görmedim...

Geçmiş Olsun Bursa..
Mustafa herşeyi özetlemiş..Söz bırakmamış... Formayla geziyordum o gün demek yakalansak eli palalı camokalar icabımıza bakacakmış.. Söylenecek tek söz var yazık günah..
Bir eziklik bir kompleks nedir anlamak mümkün değil. Şampiyonda olundu ama kimsenin umurunda değil 5.büyükmüş yalan dolan...Türkiyenin hiçbir yerinde böyle şımarık kendini bilmez taraftar yok... Bu yapılanlar PKK sempatizanlarına taş çıkartır..O ne öz güvendir öyle..
Camoka vardı (TV deki eli palalı kel)Polis hiç kimse birşey yapmadı adama eğer öğrenci yada memur eylemi olsalardı kesinin vururlardı elemanı..
Stadın içinde birşey yok diyorlar...Bizim malzemeciler canlarını zor kurtarmış...Nedir abi nedir.. Bu ülkenin insanları değilmi bunlar..
Bursaya gelen taraftarların hiçbirinde silah vs. de yoktu.. Mustafa anlatmış zaten... Bizim Bursayla taraftarıyla bir sorunumuz yok...Kaşınınca kaşıyorlar işte. ..
Sizi şampiyon yapan adamda Beşiktaşlı Futbolcunuzda Beşiktaşlı Seneye sizden de bize futbolcu gelecek ..

Son düzenleme:

-bjknin kimseyle bir derdi yok sizlerin için götüngen ankaragücüler var bu sebeplede galyana geliyorsunuz
-evet kümeye düştünüz ama siz varsınız diye değil ama bakın hayatınızda kupa gördünüz
-istanbulda yaşanan olaylarda inanıyorum ki bursa taraftarı değildi ki zaten açıklama oldu döner bıçaklarıyla gebzede durduruldu ve bjkli taraftarlara saldırıldı yolda. bu sebepkelede büyüdü olaylar heee bu kan gövdeyi götürecek değildirki zaten dünya biliyor ki bjkinin karşısında durabilecek bir taraftar topluluğu yok.
ama dert değildir.

sizlere daha önceki mesajlarıma bakın hemde iyi bakın zoomlayarak. ben bugüne kadarda bursa taraftarının kara gözünde kıl olduğunu görmedim...
hahaha kanka senı teksasa dövturmeyız rahat ol kulagını bız cekerız :kop::kop::kop:

ama dert değildir.

Geçmiş Olsun Bursa..
Mustafa herşeyi özetlemiş..Söz bırakmamış... Formayla geziyordum o gün demek yakalansak eli palalı camokalar icabımıza bakacakmış.. Söylenecek tek söz var yazık günah..
Bir eziklik bir kompleks nedir anlamak mümkün değil. Şampiyonda olundu ama kimsenin umurunda değil 5.büyükmüş yalan dolan...Türkiyenin hiçbir yerinde böyle şımarık kendini bilmez taraftar yok... Bu yapılanlar PKK sempatizanlarına taş çıkartır..O ne öz güvendir öyle..
Camoka vardı (TV deki eli palalı kel)Polis hiç kimse birşey yapmadı adama eğer öğrenci yada memur eylemi olsalardı kesinin vururlardı elemanı..
Stadın içinde birşey yok diyorlar...Bizim malzemeciler canlarını zor kurtarmış...Nedir abi nedir.. Bu ülkenin insanları değilmi bunlar..
Bursaya gelen taraftarların hiçbirinde silah vs. de yoktu.. Mustafa anlatmış zaten... Bizim Bursayla taraftarıyla bir sorunumuz yok...Kaşınınca kaşıyorlar işte. ..
Sizi şampiyon yapan adamda Beşiktaşlı Futbolcunuzda Beşiktaşlı Seneye sizden de bize futbolcu gelecek ..

Arkadaşlar bizim Beşiktaş taraftari ile bir alıp veremedigimiz yok.Sizler gelin buyrun , başımız üzerine beraber maç seyredelim.Ama kusura bakmayında istanbul kaşınan Bursaspor taraftarina o muameleyi yapan Siirt köy hizmetleri taraftarı degildi herhalde...Eyvallah ,medya bir gaz aldi gidiyor, vurun abaliya durumu :) Ama kimse sütten çıkma ak kaşık degil beyler, lütfen yapmayın.

Yanlış anlaşılmasın, ben Bursaspor taraftarinin yaptiklarini asla savunmuyorum.Bende Tv den olayları izlerken evde gözlerim oldu, sinirden aglayacak gibi oldum.Yazık günah, kimse geçen senenin Türkiye Şampiyonu bir takımına bunu yapmaya hakkı yoktu.

Burada hata tamamen Bursa Valisi ,Emniyet güçlerinindir.25 Bin kişinin bu stada gelecegi belli.En ufak kıvılcımdan ortanın cehenneme dönecegi de belli,hersey bu kadar acıkken bile bile lades olmanın ne anlamı var, yakıştı mı şimdi bu olaylar.denecek çok sey var da ,yazmak içimden gelmiyor...

Sözüm size degil Mustafa ve Burak, üzerinize alınmayın, ben olan bitene kızıyorum

abi ben bursayıda bursa taraftarınıda bursanın insanlarınıda seviyorum benim gibi bir sürü beşiktaşlı taraftar var. amigolar bile dahil buna biz bişey yapmadık istemedik bile. daha geçen gün bursaspor taraftar lideri çıktı dedi ben bile istanbula gelmedim haberim yoktu dedi. yani bu olayları kimse istemez zaten ben beşiktaşlı olarak çok üzüldüm...

ama dert değildir.

bursalılar döner bıçaklarıyla gebzede durduruldu da istanbulda 4 tane bursaspor taraftarını bıçaklayanlar kimdi abi? burda bjk taraftarlarının kılına zarar gelmiş mi? cumartesi günü bjklileri geri gönderdiler de gebzede niye yapmadılar bunu? karşı takıma bi zarar verilmemiş maç niye iptal oldu? istanbulda can güvenliği hiç yoktu o maç niye iptal edilmedi? ayrıca bjk taraftarının karşısında durabilcek taraftar topluluğu yoktur lafları ortamı germekten başka bi işe yaramaz. biz oraya 1000 kişi geldik madem o kadar güç sahibi taraftar topluluğu var niye buraya 400 kişi gelebildi ve yoldan geri döndü....

Geri