olm fısfıslar çok etkisiz en iyisi gaz bombası fıssssss diye bi geliyo evlere şenlikAlıcam kendime bi tane biber gazı. Canım sıkıldıkça yüzüme doğru bi fıs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olm fısfıslar çok etkisiz en iyisi gaz bombası fıssssss diye bi geliyo evlere şenlikAlıcam kendime bi tane biber gazı. Canım sıkıldıkça yüzüme doğru bi fıs.
hahaha kanka senı teksasa dövturmeyız rahat ol kulagını bız cekerızulen ben her zaman geliyorumda ne oldu yakın ozaman beni
arkadaşlar bakın tekrar tekrar söylüyorum sizlere;
-bjknin kimseyle bir derdi yok sizlerin için götüngen ankaragücüler var bu sebeplede galyana geliyorsunuz
-size şampiyonluğa vesile olan hangi takım bjk
-evet kümeye düştünüz ama siz varsınız diye değil ama bakın hayatınızda kupa gördünüz
-hiç bir bjk taraftarının bursa ile ilgili bir problemi yok
-istanbulda yaşanan olaylarda inanıyorum ki bursa taraftarı değildi ki zaten açıklama oldu döner bıçaklarıyla gebzede durduruldu ve bjkli taraftarlara saldırıldı yolda. bu sebepkelede büyüdü olaylar heee bu kan gövdeyi götürecek değildirki zaten dünya biliyor ki bjkinin karşısında durabilecek bir taraftar topluluğu yok.
ama dert değildir.
sizlere daha önceki mesajlarıma bakın hemde iyi bakın zoomlayarak. ben bugüne kadarda bursa taraftarının kara gözünde kıl olduğunu görmedim...
ulen ben her zaman geliyorumda ne oldu yakın ozaman beni
-bjknin kimseyle bir derdi yok sizlerin için götüngen ankaragücüler var bu sebeplede galyana geliyorsunuz
-evet kümeye düştünüz ama siz varsınız diye değil ama bakın hayatınızda kupa gördünüz
-istanbulda yaşanan olaylarda inanıyorum ki bursa taraftarı değildi ki zaten açıklama oldu döner bıçaklarıyla gebzede durduruldu ve bjkli taraftarlara saldırıldı yolda. bu sebepkelede büyüdü olaylar heee bu kan gövdeyi götürecek değildirki zaten dünya biliyor ki bjkinin karşısında durabilecek bir taraftar topluluğu yok.
ama dert değildir.
sizlere daha önceki mesajlarıma bakın hemde iyi bakın zoomlayarak. ben bugüne kadarda bursa taraftarının kara gözünde kıl olduğunu görmedim...
Geçmiş Olsun Bursa..
Mustafa herşeyi özetlemiş..Söz bırakmamış... Formayla geziyordum o gün demek yakalansak eli palalı camokalar icabımıza bakacakmış.. Söylenecek tek söz var yazık günah..
Bir eziklik bir kompleks nedir anlamak mümkün değil. Şampiyonda olundu ama kimsenin umurunda değil 5.büyükmüş yalan dolan...Türkiyenin hiçbir yerinde böyle şımarık kendini bilmez taraftar yok... Bu yapılanlar PKK sempatizanlarına taş çıkartır..O ne öz güvendir öyle..
Camoka vardı (TV deki eli palalı kel)Polis hiç kimse birşey yapmadı adama eğer öğrenci yada memur eylemi olsalardı kesinin vururlardı elemanı..
Stadın içinde birşey yok diyorlar...Bizim malzemeciler canlarını zor kurtarmış...Nedir abi nedir.. Bu ülkenin insanları değilmi bunlar..
Bursaya gelen taraftarların hiçbirinde silah vs. de yoktu.. Mustafa anlatmış zaten... Bizim Bursayla taraftarıyla bir sorunumuz yok...Kaşınınca kaşıyorlar işte. ..
Sizi şampiyon yapan adamda Beşiktaşlı Futbolcunuzda Beşiktaşlı Seneye sizden de bize futbolcu gelecek ..
bursalılar döner bıçaklarıyla gebzede durduruldu da istanbulda 4 tane bursaspor taraftarını bıçaklayanlar kimdi abi? burda bjk taraftarlarının kılına zarar gelmiş mi? cumartesi günü bjklileri geri gönderdiler de gebzede niye yapmadılar bunu? karşı takıma bi zarar verilmemiş maç niye iptal oldu? istanbulda can güvenliği hiç yoktu o maç niye iptal edilmedi? ayrıca bjk taraftarının karşısında durabilcek taraftar topluluğu yoktur lafları ortamı germekten başka bi işe yaramaz. biz oraya 1000 kişi geldik madem o kadar güç sahibi taraftar topluluğu var niye buraya 400 kişi gelebildi ve yoldan geri döndü....ulen ben her zaman geliyorumda ne oldu yakın ozaman beni
ama dert değildir.