abi emin ol bjkliler bursanın içine girebilseydi en az 50 kişi ölürdü. en iyisi böyle olması kimse gelip gitmesin. bu olaylar bitmez unutulmaz....neden bu kadar kin ve nefret var ki?ölümlü dünya kimseyi üzmeye kırmaya değmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi emin ol bjkliler bursanın içine girebilseydi en az 50 kişi ölürdü. en iyisi böyle olması kimse gelip gitmesin. bu olaylar bitmez unutulmaz....neden bu kadar kin ve nefret var ki?ölümlü dünya kimseyi üzmeye kırmaya değmez
be bu konuya elfrenı cekıyorumbidaha böyle bi riske hiç gerek yok abi bursa-bjk arasında centilmenlik kazanmayıversin çünkü kazanamaz
bunu cumartesi akşamı saat 18.00 sularında stadın orda söyleseydin keşkebe bu konuya elfrenı cekıyorum
benı arkadas arıyor benım bu olaylardan haberım yok otosansıtte yancıları ızlıyodum neyse aradı arkadas evdeyım kanka polıslerden dayak yedık boyle boyle oldu dedı ıyı oldu sana bana soylemessen kardesım sende gel bılet var dıye öyle olur cok dayak yersınbunu cumartesi akşamı saat 18.00 sularında stadın orda söyleseydin keşke
allaha şükür kimseden dayak yemedim ama çok biber gazı bombası yedim akşam yemeğindebenı arkadas arıyor benım bu olaylardan haberım yok otosansıtte yancıları ızlıyodum neyse aradı arkadas evdeyım kanka polıslerden dayak yedık boyle boyle oldu dedı ıyı oldu sana bana soylemessen kardesım sende gel bılet var dıye öyle olur cok dayak yersın
allaha şükür kimseden dayak yemedim ama çok biber gazı bombası yedim akşam yemeğinde
Biber gazı oleyyyyy