bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün Bu haberler TV de de vardı çok enteresan ..trajikomik
Soluğu mankenlerin yanında aldı
Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi günü çıkan olaylar sebebiyle iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesinde polislere taş atan bir Bursaspor taraftarı, ertesi gün İstanbul’daki Formula 1 yarışlarında mankenlerle fotoğraf çektirirken görüntülendi.

Cumartesi günü yaşanan olaylarda çok sayıda polis ve taraftar yaralanırken, şehir savaş alanına dönmüştü. Bursa caddelerinde polisle çatışan grubun en önünde yer alan ve polislere taş atan bir taraftar, soluğu İstanbul’daki Formula 1 yarışlarında aldı.

Olaylardan bir gün sonra İstanbul Park’ta gerçekleştirilen yarışları izlemeye gelen fanatik taraftar, stantlardaki mankenlerle fotoğraf çektirirken görüntülendi. Maç öncesi olaylarda "Teksas" yazılı montuyla görüntülenen kimliği belirsiz taraftarın, Formula 1 yarışlarında da aynı kıyafetle olması dikkat çekti.
75525_1.jpg

Palalı holigan gözaltında
Bursa’da cumartesi günü Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylarda polise taş atıp yarım metrelik palasıyla saldıran holiganın da gözaltına alındığı bildirildi.

75554_1.jpg

Aldığı aşırı alkolün etkisiyle polislere taş atıp eşofmanına gizlediği palasını kameraların önünde çıkararak polislere saldıran Ufuk E. de ekipler tarafından gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin MOBESE kameralarından tespit ettiği Ufuk E.’nin maçın ardından şehir dışına çıktığı belirlendi. Merkez Yıldırım ilçesi Yeşilyayla Mahallesi’ndeki evine gelen 24 yaşındaki Ufuk E., sivil polislerce gözaltına alındı. Suç kaydı bulunan Ufuk E.’nin gözaltındaki 19 kişi ile adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
İHA

Dün Bu haberler TV de de vardı çok enteresan ..trajikomik
Soluğu mankenlerin yanında aldı
Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi günü çıkan olaylar sebebiyle iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesinde polislere taş atan bir Bursaspor taraftarı, ertesi gün İstanbul’daki Formula 1 yarışlarında mankenlerle fotoğraf çektirirken görüntülendi.

Cumartesi günü yaşanan olaylarda çok sayıda polis ve taraftar yaralanırken, şehir savaş alanına dönmüştü. Bursa caddelerinde polisle çatışan grubun en önünde yer alan ve polislere taş atan bir taraftar, soluğu İstanbul’daki Formula 1 yarışlarında aldı.

Olaylardan bir gün sonra İstanbul Park’ta gerçekleştirilen yarışları izlemeye gelen fanatik taraftar, stantlardaki mankenlerle fotoğraf çektirirken görüntülendi. Maç öncesi olaylarda "Teksas" yazılı montuyla görüntülenen kimliği belirsiz taraftarın, Formula 1 yarışlarında da aynı kıyafetle olması dikkat çekti.
75525_1.jpg

Sorma ya , okuyunca çok güldüm, insan montu değiştirir

burak, lastiğin hayırlı olsun. lastiği aldığın michelin bayi tanıtık vs.midir? acilen lastik değiştirmem gerekiyor bursa'dan antalya'ya dönmeden.
sagol ben corludan gökhan aldı bana bursada kulturparkın karsısındakı yer shell ınerken sagda orası bırıgston lastıklerını ve dıger markalrı uygun verıyor haberın olsun

Günaydın Bursa
Benim arkadaşım var Osman Dilmen Oto (michelin) Ankara yolunda Adliyenin hizasında Düğün salonunun yanında var gidin yardımcı olur..
Texaslı Tolganında tanıdığı vardı o k.sanayi tarafında oda yardımcı olur
abi böyle deme holigana çıkcak adım nerdeyse:D ben hiç bi olaya karışmayan ama olayların içinde kalan gariban teksaslı durumundaydım cumartesi günü:) bu arada benim tanıdık bayi izmir yolunda renault mais'in hemen üstünde albayrak otomotiv. gittiğinizde orda feriti bulun tolganın selamı var deyin halleder o ;)

abi demin yine işim vardı o tarafta girişteki 3-4 hırdavata sordum yok 600-1200 var elimde girsem farlara kalıcak bulanık bulanık pm atıyorum valla ilaç gibi gelir 1500-2000 :D
agaaa bana abi deme aynı yaştayız 2 dk da yaşlandırdın beni ha:D bu arada benim dükkan k.sanayide yedek parçacılar sitesinde oto öztürkün tam karşısı Elvan Boya. her konuda yardımcı olurum;)

abi böyle deme holigana çıkcak adım nerdeyse:D ben hiç bi olaya karışmayan ama olayların içinde kalan gariban teksaslı durumundaydım cumartesi günü:) bu arada benim tanıdık bayi izmir yolunda renault mais'in hemen üstünde albayrak otomotiv. gittiğinizde orda feriti bulun tolganın selamı var deyin halleder o ;)
:kop::kop:
Bu isim iyi oldu Teksaslı Tolga survivordaki Tolga Taner Tarlacı gibi 3 T :D
gerçi Sende iki T var ama TT de olur
:D

Geri