bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burakım yaptımı lastikler balon filan durumlar nasılmıs ???
bolan yokta bır tanesı camurluga surtmuş genelı ıyı yol tutuşu ıyıleştı sesızlestı araba 4 tane jantta yamuk onları duzelttırdım sabahın 8 den berı ugrasıyoruz kanka nitrojen bastırdım lpg kontrole soktum sımdılık bu kadar kanka sagol emegın ugrasın sonucu arabanın altına lastık takıldı sayende bıraz da nazar deydı lastıkler cok ıyı dedı gelen gecen herkes benım eskılerı o anda serkan sattı lastıklerı:D

bolan yokta bır tanesı camurluga surtmuş genelı ıyı yol tutuşu ıyıleştı sesızlestı araba 4 tane jantta yamuk onları duzelttırdım sabahın 8 den berı ugrasıyoruz kanka nitrojen bastırdım lpg kontrole soktum sımdılık bu kadar kanka sagol emegın ugrasın sonucu arabanın altına lastık takıldı sayende bıraz da nazar deydı lastıkler cok ıyı dedı gelen gecen herkes benım eskılerı o anda serkan sattı lastıklerı:D
hacııı hayırlı olsun...sansında yanndaymıs hemen satmıssın dger lastıklerıde aga bende michelin e geccem 195 50 15 aklında bulunsun..varsa tanıdık bi fiyat alalım burak...

burak abi hayırlı olsun lastiklerin:D

ilk yarında istanbula giden bursalılara neler olduğunu tüm türkiye gördü sanırım. görmeyen varsa da internetten araştırıp bulunabilir. kimse polise saldırıyı tasdiklemiyor ancak polisin de yıkıcı değil yapıcı olması gerekir benim görüşüme göre. istanbulda stadların içinde adam vuruldu bıçaklandı 2 gün sonra konuların üstü gayet güzel bi şekilde kapatıldı. bizim taraftarımıza dil uzatanlar ilk önce açsınlar mazilerini okusunlar ondan sonra bursa taraftarına dil uzatsınlar... daha 4-5 ay önce 4 taraftarı bıçaklanmış tribünlerin bunu unutmasını kimse beklemesin. hani noldu istanbulda bursa taraftarlarını bıçaklayanlar? 2 gün sonra serbest bırakıldı. orda caydırıcı cezalar oldu mu ki burda cezaların caydırıcı olmasını bekliyo herkes... o bıçaklayanlar ceza alsaydı burda olay çıkabilir miydi?... ilk önce insanların kendi kendine bi sorması lazım acaba biz bunlara naptık da bunlar bize böyle davranıyo diye... ayrıca stad içinde ve 1.güvenlik çemberi içinde en ufak bi olay çıkmamıştır bu maçta. bu olaylar tamamen toplumsal bi olaydır. Son ŞAMPİYON Bursasporun bu olaylarla ilgili herhangi bi suçu ve yaptırım gücü yoktur.... o zaman ceza niye Bursaspora kesilmek isteniyor? Bursasporun kendi güvenlik güçleri vardı da engellemedi sanki...

iyi geceler bursa, bjk taraftarı gelicek açıklamasından sonra herkes biliyodu bunların yaşanıcagını, suçlanması gereken o takım bu taraftar değilde bütün bu olaylara sebep olan karar neden alındı? kasıt varmıydı yoksa bu konjektürü değerlendiremiyicek kadar yetkin yöneticilerimiz mi var...
bu arada kücüksanayide su zımparası aradım 600-1200den daha buyuk yok bulabilicek yer bilen varsa paylaşımcı olmasını diliyorum :D
gel kardeşim ben sana 1500-2000 su zımparası vereyim:D

Ayrıca orda gerçekten bursaspor taraftarı olan olayların arasında kalan çok kişi vardı. çapulcu vb gibi benzetmeler hiç hoş değil...

Gerçek Bursaspor taraftarı ve diğer Bursaspor'un adını kirletenler hâlâ karıştırılıyor maalesef...

Tarih 17 Şubat 2009

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal;
''Gerçekten 90 dakika boyunca takımlarını çok fevkalade desteklediler ama hiçbir şekilde küfür çıkmadı. Ona ziyadesiyle memnun olduk. Aynı Sivas seyircisi gibi centilmen bir seyirci bulduk karşımızda. Ayrıca Bursaspor yönetimine, başkanlarına da teşekkür ediyoruz, bizi fevkalade güzel ağırladılar.''
Bursaspor-Sivasspor maçında fair playin en güzel örneklerinin yaşandığını anlatan Fikret Ünsal, ''O yüzden hiç üzülmüyorum. İki puanı orada bıraktık geldik, ama fair playin en güzel örneğini dün Bursa'da gördük'' dedi.

Gördüğünüz gibi Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal GERÇEK BURSASPOR taraftarını nasılda güzel özetlemiş…

Tarih 8 Aralık 2010

Glasgow Rangers Teknik Direktörü Walter Smith;
Smith, maç sonrası "Bursaspor taraftarlarının futbola olan tutkusunu gördük. Bursa futbola aşık bir şehir. Tezahüratları da beğendim'' dedi.

Tarih 19 Şubat 2011

Bursaspor taraftarları, Gaziantep'ten gelen 200 kadar taraftarı şehrin girişinde karşıladı. Ardından iki takımın taraftarları bir restoranda yemek yedi. Gaziantepspor taraftarını ağırlayan Yeşil-beyazlı taraftarlar, futbolda şiddetin tartışıldığı bu dönemde dostluk mesajları vererek diğer takım taraftarlarına da örnek olmasını diledi.

Tarih 22 Ağustos 2007

Bursaspor taraftarları örnek bir projeye imza atarak, Şırnak'tan Bursaspor maçını izlemek için gelen minik timsahların okuluna 'Bursaspor Kütüphanesi' oluşturmak için kitap kampanyası başlattı.
Tarih 28 Ocak 2007

Bursasporlu taraftarların, Ankaragücü-Bursaspor karşılaşması öncesi rakip takımın taraftarlarıyla "saygı duruşu'' için Anıtkabir'e gitti.

Tarih 12 Mart 2011

Bursaspor taraftarları Karabük'te yardıma muhtaç ailelere yardım eli uzattı
Bursaspor taraftarların topladıkları gıda ve giyecekler Karabük'te yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Ateşe teslim edildi.

Geri