burakım yaptımı lastikler balon filan durumlar nasılmıs ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bolan yokta bır tanesı camurluga surtmuş genelı ıyı yol tutuşu ıyıleştı sesızlestı araba 4 tane jantta yamuk onları duzelttırdım sabahın 8 den berı ugrasıyoruz kanka nitrojen bastırdım lpg kontrole soktum sımdılık bu kadar kanka sagol emegın ugrasın sonucu arabanın altına lastık takıldı sayende bıraz da nazar deydı lastıkler cok ıyı dedı gelen gecen herkes benım eskılerı o anda serkan sattı lastıklerıburakım yaptımı lastikler balon filan durumlar nasılmıs ???
hacııı hayırlı olsun...sansında yanndaymıs hemen satmıssın dger lastıklerıde aga bende michelin e geccem 195 50 15 aklında bulunsun..varsa tanıdık bi fiyat alalım burak...bolan yokta bır tanesı camurluga surtmuş genelı ıyı yol tutuşu ıyıleştı sesızlestı araba 4 tane jantta yamuk onları duzelttırdım sabahın 8 den berı ugrasıyoruz kanka nitrojen bastırdım lpg kontrole soktum sımdılık bu kadar kanka sagol emegın ugrasın sonucu arabanın altına lastık takıldı sayende bıraz da nazar deydı lastıkler cok ıyı dedı gelen gecen herkes benım eskılerı o anda serkan sattı lastıklerı
gel kardeşim ben sana 1500-2000 su zımparası vereyimiyi geceler bursa, bjk taraftarı gelicek açıklamasından sonra herkes biliyodu bunların yaşanıcagını, suçlanması gereken o takım bu taraftar değilde bütün bu olaylara sebep olan karar neden alındı? kasıt varmıydı yoksa bu konjektürü değerlendiremiyicek kadar yetkin yöneticilerimiz mi var...
bu arada kücüksanayide su zımparası aradım 600-1200den daha buyuk yok bulabilicek yer bilen varsa paylaşımcı olmasını diliyorum