bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Merhaba, zaman zaman sitedeki arkadaşlardan gümrük geçişlerinde yurt dışından getirdikleri eşyaların ülkeye sokulma şartlarıyla ilgili sorular geliyor. Bende bu konuda güzel bir kaynağa ulaştım, üstelik güncel. Gümrük ve Muhafaza Baş Müdürlüğü tarafından hazırlanmış... Adı yolcular için gümrük rehberi olan bu dokümanı siteye nasıl yükleyebilirim?

not: belge pdf formatında ve 1.3 mb boyutunda.

hacııı hayırlı olsun...sansında yanndaymıs hemen satmıssın dger lastıklerıde aga bende michelin e geccem 195 50 15 aklında bulunsun..varsa tanıdık bi fiyat alalım burak...
bulurum sana hajı ayıpsın :D
yol tutuş mukemmel dıreksıyon yol tutmaya basladı tıtresım yol sesı yok gıbı mıchell hajı :D:D

burak, lastiğin hayırlı olsun. lastiği aldığın michelin bayi tanıtık vs.midir? acilen lastik değiştirmem gerekiyor bursa'dan antalya'ya dönmeden.

Günaydın Bursa
Benim arkadaşım var Osman Dilmen Oto (michelin) Ankara yolunda Adliyenin hizasında Düğün salonunun yanında var gidin yardımcı olur..
Texaslı Tolganında tanıdığı vardı o k.sanayi tarafında oda yardımcı olur

burak, lastiğin hayırlı olsun. lastiği aldığın michelin bayi tanıtık vs.midir? acilen lastik değiştirmem gerekiyor bursa'dan antalya'ya dönmeden.

Levent Selam, benim tanidigim degil ama iyi fiyat aldigim bir michelin bayisi var.O da Ankara yolu üzerinde, sag tarafta.ismi DİL-LAS OTOMOTIV olması lazım, tam Şükraniye de.Yıldırımdan gelen yolun Ankara yolu ile kesiştigi yerde, sagda

Arkadaşlar Merhaba, zaman zaman sitedeki arkadaşlardan gümrük geçişlerinde yurt dışından getirdikleri eşyaların ülkeye sokulma şartlarıyla ilgili sorular geliyor. Bende bu konuda güzel bir kaynağa ulaştım, üstelik güncel. Gümrük ve Muhafaza Baş Müdürlüğü tarafından hazırlanmış... Adı yolcular için gümrük rehberi olan bu dokümanı siteye nasıl yükleyebilirim?

not: belge pdf formatında ve 1.3 mb boyutunda.

Atilla Kaptan Gunaydın,

İstersen herhangi bir dosya yedekleme sitesine upload edip, buraya linkini verirsen isteyen download edebilir, bunun dışında sitedeki ekleme seceneklerinin boyutları kucuk kalır sana

Geri