tesekkur ederız aksel....nerelerde gordun bakalım vtt yıGündemi değiştireyim Geçen akşam 34 VTT 23 ü gördüm maşallahı var güzel araç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tesekkur ederız aksel....nerelerde gordun bakalım vtt yıGündemi değiştireyim Geçen akşam 34 VTT 23 ü gördüm maşallahı var güzel araç.
tesekkur ederız aksel....nerelerde gordun bakalım vtt yı
bulurum sana hajı ayıpsınhacııı hayırlı olsun...sansında yanndaymıs hemen satmıssın dger lastıklerıde aga bende michelin e geccem 195 50 15 aklında bulunsun..varsa tanıdık bi fiyat alalım burak...
sagol cagatayım stop ısını arastırıyorum aklımdaburak abi hayırlı olsun lastiklerin
burak, lastiğin hayırlı olsun. lastiği aldığın michelin bayi tanıtık vs.midir? acilen lastik değiştirmem gerekiyor bursa'dan antalya'ya dönmeden.
Arkadaşlar Merhaba, zaman zaman sitedeki arkadaşlardan gümrük geçişlerinde yurt dışından getirdikleri eşyaların ülkeye sokulma şartlarıyla ilgili sorular geliyor. Bende bu konuda güzel bir kaynağa ulaştım, üstelik güncel. Gümrük ve Muhafaza Baş Müdürlüğü tarafından hazırlanmış... Adı yolcular için gümrük rehberi olan bu dokümanı siteye nasıl yükleyebilirim?
not: belge pdf formatında ve 1.3 mb boyutunda.