ahahaha bi yay nelere kadirmiş abi iniyorum hemen garaja bi demir desteresiyle önce çamurlukları açayım sonra yayları keseyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi benim bayrağı çıkartsak mı napsak
kışa doğru yaptırırız abiben tavsıye etmem arabamın en kıymetlı yerı tavandırarac alınıken satılırken ılk once tavana bakarız bu folyo cok tehlıkelı iş ya boyayı soldurusa dıye aklıma takılacagına hıc yaptırmam daha ıyı bırde butun gunesı ısıyı aracın ıcıne alır bu yaz sıcagında cekılmez bence
be naracı gormedım kendını uye arsıvınde tanıtmamıs dırek astra modıfıye konuya yazmış
senın garantı var bozmasın sana tesısat lazım tolgakışa doğru yaptırırız abi
dogrudur sercan ama renk sıyah olunca soldurma rıskı var neyse ınsallah sorun yasamazsınben maslakta protaç denilen yerde yaptırdım burak görkem fln gördü buluşmada 6yıl garanti veriyolar ve kast folyo denilen şey normal folyo diil sırf araç kaplama için kullanılan folyo önce gemlikte kendimiz yapmaya kalktık beceremedik saç kurutmayla direk söktük bi sorun olucagını sanmıyorum arabada güneşte durmadıgından sıcak flnda pek görmez
abi yerim garantisini ya nereye elimi atsam garanti çıkıyosenın garantı var bozmasın sana tesısat lazım tolga