bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahahaha bi yay nelere kadirmiş abi iniyorum hemen garaja bi demir desteresiyle önce çamurlukları açayım sonra yayları keseyim:):)

bu eleman yaptırmıs bursadaymıs astra bolumunde msn adresı var ısteyen ulaşşsın guzel bırsey olmus

ben tavsıye etmem arabamın en kıymetlı yerı tavandırarac alınıken satılırken ılk once tavana bakarız bu folyo cok tehlıkelı iş ya boyayı soldurusa dıye aklıma takılacagına hıc yaptırmam daha ıyı bırde butun gunesı ısıyı aracın ıcıne alır bu yaz sıcagında cekılmez bence :D
be bu aracı gormedım kendını uye arsıvınde tanıtmamıs dırek astra modıfıye konuya yazmış

ben tavsıye etmem arabamın en kıymetlı yerı tavandırarac alınıken satılırken ılk once tavana bakarız bu folyo cok tehlıkelı iş ya boyayı soldurusa dıye aklıma takılacagına hıc yaptırmam daha ıyı bırde butun gunesı ısıyı aracın ıcıne alır bu yaz sıcagında cekılmez bence :D
be naracı gormedım kendını uye arsıvınde tanıtmamıs dırek astra modıfıye konuya yazmış
kışa doğru yaptırırız abi:D:D

ben maslakta protaç denilen yerde yaptırdım burak görkem fln gördü buluşmada 6yıl garanti veriyolar ve kast folyo denilen şey normal folyo diil sırf araç kaplama için kullanılan folyo önce gemlikte kendimiz yapmaya kalktık beceremedik saç kurutmayla direk söktük bi sorun olucagını sanmıyorum arabada güneşte durmadıgından sıcak flnda pek görmez:)

ben maslakta protaç denilen yerde yaptırdım burak görkem fln gördü buluşmada 6yıl garanti veriyolar ve kast folyo denilen şey normal folyo diil sırf araç kaplama için kullanılan folyo önce gemlikte kendimiz yapmaya kalktık beceremedik saç kurutmayla direk söktük bi sorun olucagını sanmıyorum arabada güneşte durmadıgından sıcak flnda pek görmez:)
dogrudur sercan ama renk sıyah olunca soldurma rıskı var neyse ınsallah sorun yasamazsın ;)

Geri