Selam Bursa, Burak noldu iş görüşmesi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abı cola fabrıkası görustuk gecen hafta tamam dedıler yarın arıcaz aradan gectı 3 ,4 gun orda calısan arkadasım aradım dedım bızı aramadılar ıs bası yapan varmı dedım gıdınce benı fabrıkadan ara 2 cı vardıye gıtmıstı dun aksam aradı dedı iş bası yapmiş yenı elemanlar senın şansına ... dedı ordan umuduzu bıttıSelam Bursa, Burak noldu iş görüşmesi ?
abı cola fabrıkası görustuk gecen hafta tamam dedıler yarın arıcaz aradan gectı 3 ,4 gun orda calısan arkadasım aradım dedım bızı aramadılar ıs bası yapan varmı dedım gıdınce benı fabrıkadan ara 2 cı vardıye gıtmıstı dun aksam aradı dedı iş bası yapmiş yenı elemanlar senın şansına ... dedı ordan umuduzu bıttı
bugunde 5 evlerde provoz dıye bır fırmaya gıttım megersem taşarön fırmaymıs fabrıkalara işci yerlestırıyor forum doldurk dedım bana ya he ya yok deyın bezdım valla forum doldurmaktan gıt gell yapmaktan işte dedı fabrıkalarda işci cıkan olursa senı yerleştırcez dedı bız sana haber verıcez dedı bugun ordaydım yenı geldım canım sıkıldı şımdı kızılaya gıdecem annemın boyundurlugu alacam ordanda doktara goturcem :sorry:
hayirlısı abı boş durmaktan ıyıdır 3 ay veya 2 ay olur yeterkı iş olsun cola yamuk yaptı bıze ya 1 sene oldu forum dolduralı gecen hafta aradılar hesap et abıProvos dnaışmanlık şirketiymiş evet, neyse inşallah bişeyler çıkar.Kola farbikası sözleşmeli alıyor ama kafasına görede çıkartıyor, bir kardeşimiz çalışıyordu, bir anda yol verdiler.bak şimdi yenilerini alıyorlar.Yaz sezonu kolanın işleri hızlı diye dönemsel eleman alıyorlar.Hayırlısı Burak, İnşallah sana uygun güzel bir iş bulursun
sendeki bi parmaktıysa benim arabanın üstünden hafriyat çıkar be faikerman bende yıkattım arabayı tekrar aşık oldum ya resimlerde bir parmak toz var arabada