burak abi unutma ne kadar çok kişi o kadar az ücret belki benim ön camları bedavaya çekerler bu kadar çok kişi götürdüm diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler bu ay sonuna kadar camlara fılm cektırcem baska fılm cektırmek ıstıyen varsa toplu gıdelım ucuza kapatırız yaptırmak ısteyenler ırtıbata gecelım
abi ben yardımcı olayım sana bende corsaya çektirdim aynı şekilde 100 lira amerikan çizilmez garantili...Corsa için ne fiyat veriyorlar Burak, 4 yan cam + arka cam, 2 no filan yeter, en koyusu olmasın?
tolganın dedıgı aklıma yattı cunkı ben sordum sırf arka cama 2 numara amerıkan fılme 40 ytl ıstedı sadece arka cama hep beraber toplanalım kopmle yaptıralım berker abıabi ben yardımcı olayım sana bende corsaya çektirdim aynı şekilde 100 lira amerikan çizilmez garantili...
abi çizilmiyo ama jandarma affetmiyotolganın dedıgı aklıma yattı cunkı ben sordum sırf arka cama 2 numara amerıkan fılme 40 ytl ıstedı sadece arka cama hep beraber toplanalım kopmle yaptıralım berker abı
hem cızılmez 5 sene garantısı var
içimde bi his var o film çizilirse ihale bana kalcak gibi geliyoben yaparım ama yapmadıgım degıl cok ugrastırıyor fılm metresı cok pahalı yaparken 1kutu fılmi harcarım ne gerek var herseyı bılmemek lazım en ıyısı işi bılen yapsın hıc olmassa 5 sene garantısı var cızılmezlıgın
abi ben yardımcı olayım sana bende corsaya çektirdim aynı şekilde 100 lira amerikan çizilmez garantili...
abi çizilmiyo ama jandarma affetmiyo