bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiyat güzelmiş gerçekten

Hayırdır Tolga, ceza mı yedin yoksa?

Burak ne diyorsun, sehir içinde bu filmden başımız agrımasın sonra,çevirmelerde filan sorun yaşarmıyız?
abı ben 1numara yaptırcam amerıkan fılm cok kalıtelı koyusu cok koyu oluyor bır numara benım tercıhım veya usttu bana yakısmaz aıle bınıyor sonucta cok dıkkat ceker 2 veya usttu polis amcalar gecerken artıstık yapmamak kaydıyla bırsey olmaz otur durumlarda dört camı acıcan :D ;)

Fiyat güzelmiş gerçekten

Hayırdır Tolga, ceza mı yedin yoksa?

Burak ne diyorsun, sehir içinde bu filmden başımız agrımasın sonra,çevirmelerde filan sorun yaşarmıyız?
yok abi şehiriçinde polisler hiçbişey demiyo ben defalarca gece girdim çevirmeye ama görükleye jandarma baktığı için onlar affetmiyo 125 lira cezayı eline veriyolar bide ön camlardaki filmleri söktürüyolar hemen oracıkta:D 20 ceza puanı da yanında hediye

Son düzenleme:
benım polısle ısım olmaz ınsallah denk gelmeyız benım bı ara ledlı stoplara takılmıştı polıs anos yaptı arkamdan :D

walla polis ön camda olmayınca pek karışmıyo.. ama adamına denk gelirsen tabi yapcak bişe yok.. gece çewirmeye girdim iç lambayı açtım camı indirdim.. bişe demedi polis amcam:)

merhaba arkadaşlar abi içerisi gözükecek kadar olan filme birşey demiyo polisler zifiri karanlık olanlara takıyorlar benım filmler 2 numaraydı sonradan 1 numara cektirdim açık oldu içerisi çok gözüküyo en iyisi 2 numara bence polisi gördüğünde de iç lambayı yaktın mı sıkıntı olmaz rahat ol

Selam Beyler, İyi Pazarlar

Ne zaman çektiriyoruz filmleri :)

Birde işçilik iyidir değil mi, hava kabarcığı filan bırakıyor bazıları berbat oluyor ondan sonra...Kaş yaparken göz çıkarmayalım

Selam Beyler, İyi Pazarlar

Ne zaman çektiriyoruz filmleri :)

Birde işçilik iyidir değil mi, hava kabarcığı filan bırakıyor bazıları berbat oluyor ondan sonra...Kaş yaparken göz çıkarmayalım
yok abi işçilikleri iyi öyle sıradan bi yer değil beşyolda uğur oto cam sadece bu işi yapıyolar cam filmi çekiyorlar....

yanlız acayip karlı bi iş hee :) kullandığı malzeme taş patlasa 20tl :)

Geri