bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim araç ta en açık olanı var. Film yaptırırken amacım camı kolayca kırıp arka koltuktan çanta falan almaları zor olsun düşüncesi idi. 4 yıldır çevirmelere de takıldım ceza da yedim ama cam filimlerime bir şey diyen olmadı. Fakat cuma günü fenni muayeneye gittiğimde hafif kusur yazdılar. Hafif kusur da problem değil zaten :)

kanka hepsi aynı bak istersen git ucuzundakiyle pahalısındakini karşılaştır.. ucuz yapanda amerikan istersen yaparım diyo çok para istiyo.. doğan işide war elinde bundanda yaparım diyo ucuz istiyosan diyo.. kapiş ;)

kanka bır kere yaptircam bakıcam fılme toplu yaptırcaz yaptırmak ıstıyen ısmını yazsın
burak
tolga
berker abı

slm beyler...bakıyorumda bursa filimlenmeye hazırlanıyo...arkadaşllar ben arabayı ilk aldığım da yaptırdım, o dönem kırmızı ışıkta cam kırıp kapkaç olayları çok fazlaydı, bu nedenle renkli güvwenlik filmi yaptırdım, normal filme göre daha kalındır, ikizlere yaptırmıştım solarmaster M50 numara ( şeffafan sonraki ilk renk ) 280tl ya mal olmuştu...

benim size tavsiyem yaptıracakasnız en açık rengini yaptırın ve ön cam dahil yaptırın, araba o zaman orjinal renkli camlı gibi duruyor, benim arabayı görenler bilir...

orjinal kaliteli filim yaptırın çok büyük faydası var özellikle uv filtrelsi çok işinize yarayacak, istediği kadar güneş vrsun ne koltuk kumaşları solar nede torpidonuz yanar, yolculuk esnasında da güneşten sol kolunuzda amele yanığı oluşmaz..:)

haykam şimdiden hayırlı olsun herkese...

Geri