arkadaşlar çok saolun.. yeni geldim.. hastamız ii çok şükür.. bende çok yorgunum.. ii gceler..
Geçmiş oLsun görkem. Hastamızın iyi oLmasına sevindim. Allah şifa versin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar çok saolun.. yeni geldim.. hastamız ii çok şükür.. bende çok yorgunum.. ii gceler..
aynen uğrucam öğlene doğru veya sabah....Sen otokopa ugrucak mısın bugun ?
hacı o 3.30 bizim belimizi kırar hem benzin yönünden hem de vergi yönünden yoksa araba çok güzel fiyatı da iyi....AnLadım hacı.. HayırLısı bakaLım. Bişey olursa bi aLo de geLmeye çaLışırım müsait oLursam. Gerçi o 3.30 La iLgiLeniosan otokoptakı arkadasm sana yardımcı olcaktır..
sabah bende uğrucam kampüse ordan da otokopa geççem. hadi iyi geceler...orda haklısın tabi alet nalet ama dediğin gibi işte neyse ben cıkıorum sabah bi kampüse uğrucam.. Senin için hayırlısı neyse o olsun.. Gelişmelerden haberdar et hadi ii geceLEr
bende iibf deyim....İyi geceLer teknik biLimLerdeym akLında buLunsun
valla kimseyi zorlamıyorum abi benım bi çıkarım da yok yaptıralım dersenız gideriz toplu yaptırırız ama yaptızmazsanız siz bilirsinizaynı şeyi benim de aklıma geldi ama, profesyonel iş yapıyorlarsa ıslak bırakmazlar diye düşündüm