bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla kimseyi zorlamıyorum abi benım bi çıkarım da yok yaptıralım dersenız gideriz toplu yaptırırız ama yaptızmazsanız siz bilirsiniz
kanka bana laf atıyosan ayıp edıyosun ustune kırarım yolda gorursem affettmem :kop::kop::kop:
kanka 250 ona vercegınıze 50 bana verın pasta cıla edıyım ya ben kendım :D:D

Merhaba arkadaşlar bu hafta içi Yalova ya gideceğim kız arkadaşımla bildiğiniz uygun fiyata kalabileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

laa emre 3,30 ci deli bırsey 240 dan sonra ekranda ekstra orjınal dubledınde kadran cıkıyor 320 km kadar dedı ben bıttım ya potansıyel tehlıke :D:D

Merhaba arkadaşlar bu hafta içi Yalova ya gideceğim kız arkadaşımla bildiğiniz uygun fiyata kalabileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
yanliş anlama kalabılcen yer nasıl sabahlamak ıcınmı evlı deyılsen kalmak işi zor yalova bugunlerde hızlı dıkkat et derım amca oglu yalovada oturuyor ondan bılıyom;)
neyse hallettık :D:D

Son düzenleme:
laa emre 3,30 ci deli bırsey 240 dan sonra ekranda ekstra orjınal dubledınde kadran cıkıyor 320 km kadar dedı ben bıttım ya potansıyel tehlıke :D:D

Gaza basmaya korkar insan onda bea yan yan :D aynen o olaya bende bittim süper bişey yaşamak lazım ne diosun bu konu da :D

3.30 ci kimden bakıyonuz? otokopta bizim bi tanıdıkta war beyaz.. çok deli bişey.. arabaya bak bak doyamıyorum :(

arabada götunun ustunde durmuyokı dun bıle evın altında yoktu ben gizlı baskın yapıyom yanımda tolga bıle vardı şahıdım var:D:D
amo aramam sormam senı bır daha :kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop: yalvarsanda allaha aramam ula :kop::kop::kop:
ismaıl konustum dun aradı benı iş mevzusunu işteymısın nasil bır işse :D:D
patronu vurcam en sonunda gelkı adam almadı işe daha bıktı benden yolunu degısıyor serfsız

kanka pazar 8 16 mesai vardı ordan çıktım çok sevdiğim bir abim vefat etti oraya koşturdum

Geri