bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben dün uğradım meguiarsla 3m e ikiside 250 lira dedi araba üzerinde bir gün boyunca çalışma yapıyorlar iç temizlik koruma boya parlatma koruma ve motor temizliği ve koruma yapacaklar sabah bırakıp akşam alıyoruz aracı herkes karar versin yalnız taksit olayını konusmadım unuttum görkem geçmiş olsun allah acil şifalar versin

corsanın jantlari benım :D:D
hayırlısı olsun kardesım en dogru secım 3,18 is olsaymış delı olurdu:D:D
abi bilmiyorum belli de olmaz belki 2000 model bi 3.20i alırm:D bu arada corsanın jantları senin jantlarla takaslayalım üstüne para verirsin artık:p çünkü corsayı babama vercem jantsız lastiksiz araba gitmez:)

benim arkadaşa şahin almıştık siyah boya tampon rengini almıştı sabah bıraktık pırıltıya akşam aldık arabayı tanıyamadık bu parıltımı pırıltımı çok iyi birkaç yerden daha duymuştum realin karşısında araba sayısı netleşsin gider fiyat alırız o zaman fiyatı bana çok uygun gelmişti

ben dün uğradım meguiarsla 3m e ikiside 250 lira dedi araba üzerinde bir gün boyunca çalışma yapıyorlar iç temizlik koruma boya parlatma koruma ve motor temizliği ve koruma yapacaklar sabah bırakıp akşam alıyoruz aracı herkes karar versin yalnız taksit olayını konusmadım unuttum görkem geçmiş olsun allah acil şifalar versin

250 tl az para değil ama, yapılan işlemlerde az değil gerçekten, kredi kartına taksit filan yapsalar mükemmel olurdu aslında, bir anda 250 tl çok gelir

250 tl az para değil ama, yapılan işlemlerde az değil gerçekten, kredi kartına taksit filan yapsalar mükemmel olurdu aslında, bir anda 250 tl çok gelir
bakın detaylı temızlık yaptırıkene dıkkat edın önumuz kiş havalar sogudu artık ıslak yerler gec kuruyor detaylı temızlıkte tavanınızı yıkarkene tam kurumuyor ılerde tavan sarkıyorr bılgınıze 200 tl tavana masraf edersınız ılerde bence pasta cıla yapın kişa girişte yaza gırınce detaylı temızlık yaptırın ;)

Geri