Bizim bahsettiğimizde beyaz görkem yeni otokopta ömer die bi arkadaşta. Aynı arabadan mı bahsedıoruz acaba3.30 ci kimden bakıyonuz? otokopta bizim bi tanıdıkta war beyaz.. çok deli bişey.. arabaya bak bak doyamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim bahsettiğimizde beyaz görkem yeni otokopta ömer die bi arkadaşta. Aynı arabadan mı bahsedıoruz acaba3.30 ci kimden bakıyonuz? otokopta bizim bi tanıdıkta war beyaz.. çok deli bişey.. arabaya bak bak doyamıyorum
kanka pazar 8 16 mesai vardı ordan çıktım çok sevdiğim bir abim vefat etti oraya koşturdum
kanka bana laf atıyosan ayıp edıyosun ustune kırarım yolda gorursem affettmem
kanka 250 ona vercegınıze 50 bana verın pasta cıla edıyım ya ben kendım
gerekırse halı yıkama makınesıyle yıkarız 600 tl calısıyoz işci adamız hacı 1,2 mılyar alsam tuzum kuru olur rahat oll faik
hacı sana birşey dediğim yok yaa ben kendim cila yaptım arabaya ama cok iyi olmuyo yaaa adamların yaptıkları ortada ama iç temizlik yapılması gereken arabalara ne yapacaktın halı yıkama makinasıyla koltukları mı yıkayacaksın
başın sagolsun amo allah gerı kalanlara saglık versın fanı dunya :sorry:kanka pazar 8 16 mesai vardı ordan çıktım çok sevdiğim bir abim vefat etti oraya koşturdum
delı alet ya potansıyel tehlıke her adım yan yan makına belden aşagı boyalıymış bır kusuru oo3.30 ci kimden bakıyonuz? otokopta bizim bi tanıdıkta war beyaz.. çok deli bişey.. arabaya bak bak doyamıyorum