bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=208955 :kop::kop:
burak abi senin bu hemşeriler napmışlar böyle ya:D
Geçtiğimiz günlerde Rize'de açılışı gerçekleştirilen bir alışveriş merkezinin yürüyen merdivenlerini bu denli Rizelileri küçük düşürücü şekilde gösterenlere yazıklar olsun...

Bir çok yerel internet sitesi'nin Rizeliler ilk kez yürüyen merdiven görmüş gibi manşetlerine "RİZE'DE YÜRÜYEN MERDİVEN" diye manşet atmaları ne denli doğrudur. Bunun haberleştirilip ulusal basına alay konusu olurcasına yansıtılması en büyük cahilliktir.

Rizeli olduğundan gurur duyanlar ailesi olarak Rize ve Rizeliler'i küçük düşürücü, alay konusu edenleri kınıyoruz.

330 bmw, yıllık vergisi, 1700 tl miş, kaskosu da 2500 tl filandır, yıllık bakımlarıda herhalde 1500 tl filan tutar, bmw 330 km de ne kadar yakar acaba ? düşününce bana yan gelir harbiden :)

:kop: bizim gibi maaşla çalışan hangimize yan gelmezki, 2000 motoru bile almadan önce kırk kere hesap yaparken 3000 motora yaklaşamayız bile...

yarın bursadayım arkadaşlar

yarın ben izinliyim, öylen cuma saati bir arkadaşa mevlüt için tesisat kurucam, ondan sonra akşam 16 ya kadar boşum, akşama düğüne gidecem, arada kalan zamanda müsait olursan görüşüp enazından kahve içer tanışabiliriz, başka katılmak isteyen olursa haberleşelim...536-225-25-59...

Günaydın :) Ben ovaakça tarafında olucam. Aksam üstü bursaya geri döncem :D

Ben de ögleden sonra Fomara+Gemlik te olacagım, akşamüstü görüşen olursa katılabilirim

Geri