eşşek şakasi yapmiş bırı anlıcanhala ortaya çıkmadı ama bayram üstü birisi benim adıma sahibinden e üyelik açıp benim arabanın ilanını vermiş fiyat olarakta 11lira yazmış 1günde 70-80kişiyle muhattap oldum ilan kalkana kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eşşek şakasi yapmiş bırı anlıcanhala ortaya çıkmadı ama bayram üstü birisi benim adıma sahibinden e üyelik açıp benim arabanın ilanını vermiş fiyat olarakta 11lira yazmış 1günde 70-80kişiyle muhattap oldum ilan kalkana kadar
Bende bir emre kayıtlı ama sanırım senin olabilir BED19 diye kaydetmişim 0537-393... doğrumudur....
abi gırgırına koydum ya benim bi suçum yok haberi ben yapmadımGeçtiğimiz günlerde Rize'de açılışı gerçekleştirilen bir alışveriş merkezinin yürüyen merdivenlerini bu denli Rizelileri küçük düşürücü şekilde gösterenlere yazıklar olsun...
Bir çok yerel internet sitesi'nin Rizeliler ilk kez yürüyen merdiven görmüş gibi manşetlerine "RİZE'DE YÜRÜYEN MERDİVEN" diye manşet atmaları ne denli doğrudur. Bunun haberleştirilip ulusal basına alay konusu olurcasına yansıtılması en büyük cahilliktir.
Rizeli olduğundan gurur duyanlar ailesi olarak Rize ve Rizeliler'i küçük düşürücü, alay konusu edenleri kınıyoruz.
Nerede yakalandın Ahmet, Geçmiş Olsun ?
nerde??
İzmir ekibi toplanıyor sanırım, 4 ekim başlıklı bir konu vardı,Güzelbahçe / İzmir de
bak berker abi nası takip edıyo bızı=)) gene guzel ve buyuk bı bulusma olcak sanırım da ole bi laf atayım dedım sızede
Günaydın Bursa özledik sizleri, kışa az kaldı.. yakında geleceğiz ... ama önce sizleri bekliyoruz.... 4 ekim pazar harika bir buluşmamız var... davet ediyoruz hepinizi...
saol abi coca colanın orda otobüs sağ şeritte ben solda gidiyorduk yan yana benim şeritte önümde araba vardı sellektör yapsam otobüsten tırscak geçmicek sağ şeride en iisi basayım atayım makas dedim tabi ben bütün bunları hesaplarken sağda ilerde duran europa yı farketmedim ben makası atıp sağ şeride geçince o beni farketti sellektör yaptı benim o ara gözüm ibreye takıldı 135 140 arasıydı o saatten sonra yapacak bişi yoktu bende ona sellektör yaptım kötü kötü baktı yüzüme içindeki şişman polis amca..