bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçtiğimiz günlerde Rize'de açılışı gerçekleştirilen bir alışveriş merkezinin yürüyen merdivenlerini bu denli Rizelileri küçük düşürücü şekilde gösterenlere yazıklar olsun...

Bir çok yerel internet sitesi'nin Rizeliler ilk kez yürüyen merdiven görmüş gibi manşetlerine "RİZE'DE YÜRÜYEN MERDİVEN" diye manşet atmaları ne denli doğrudur. Bunun haberleştirilip ulusal basına alay konusu olurcasına yansıtılması en büyük cahilliktir.

Rizeli olduğundan gurur duyanlar ailesi olarak Rize ve Rizeliler'i küçük düşürücü, alay konusu edenleri kınıyoruz.
abi gırgırına koydum ya benim bi suçum yok haberi ben yapmadım:D

Nerede yakalandın Ahmet, Geçmiş Olsun ?

saol abi coca colanın orda otobüs sağ şeritte ben solda gidiyorduk yan yana benim şeritte önümde araba vardı sellektör yapsam otobüsten tırscak geçmicek sağ şeride en iisi basayım atayım makas dedim :D tabi ben bütün bunları hesaplarken sağda ilerde duran europa yı farketmedim :D ben makası atıp sağ şeride geçince o beni farketti :D sellektör yaptı benim o ara gözüm ibreye takıldı 135 140 arasıydı o saatten sonra yapacak bişi yoktu bende ona sellektör yaptım :D:D kötü kötü baktı yüzüme içindeki şişman polis amca..

Günaydın Bursa özledik sizleri, kışa az kaldı.. :D:D yakında geleceğiz ... ama önce sizleri bekliyoruz.... 4 ekim pazar harika bir buluşmamız var... davet ediyoruz hepinizi...

bak berker abi nası takip edıyo bızı=)) gene guzel ve buyuk bı bulusma olcak sanırım da ole bi laf atayım dedım sızede ;) :)

Günaydın Bursa özledik sizleri, kışa az kaldı.. :D:D yakında geleceğiz ... ama önce sizleri bekliyoruz.... 4 ekim pazar harika bir buluşmamız var... davet ediyoruz hepinizi...

Evet Ugur takipteyim, İbrahim de aradı sagolsun, düşünmedim de değil ama 4 Ekim de akşam düğün var, ve de orada olmamız gereken bir düğün yoksa bir süpriz aklımdaydı :)

Umut her zaman bekleriz, Bursanın 4 mevsimi güzeldir,artık sonbahar geldi kar düşsün Uludaga da bekleriz :)

saol abi coca colanın orda otobüs sağ şeritte ben solda gidiyorduk yan yana benim şeritte önümde araba vardı sellektör yapsam otobüsten tırscak geçmicek sağ şeride en iisi basayım atayım makas dedim :D tabi ben bütün bunları hesaplarken sağda ilerde duran europa yı farketmedim :D ben makası atıp sağ şeride geçince o beni farketti :D sellektör yaptı benim o ara gözüm ibreye takıldı 135 140 arasıydı o saatten sonra yapacak bişi yoktu bende ona sellektör yaptım :D:D kötü kötü baktı yüzüme içindeki şişman polis amca..

Geçmiş Olsun, kötü yakalanmışsın ,o amcalar genelde orada oluyor,şanssızlık, sana denk gelmiş...ne kadar yazdılar bu arada 265 tl mi?

ilerde ekip vardı ben kendimi kurdum çevircekler diye kemerimi taktım camları indirdim :)
ama yüzüme bile bakmadılar durdurmadılar yani
acaba diyorum benim hızı aradan çıktım okuyamadımı diğer araçların hızıyla karışmış olabilir diye aklıma geldi
bişey daha geldi aklıma plakayamı yazdı acaba

Geri