bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saol:) az sonra hastaneye gitcem yine sonuçları göstercem
bu arada dün akışmetreyi temizledik burak kurum olmuş resmen çok bariz bir fark var arabanın çekişinde..

hacı bızım turkıyenın benzınınde mazotunda ıllagel ısler donuyor normal olan bıze oluyor ıyı ya kanka benım 4,5 vıtes 130 gecmıyor zorlamıyorum benım bobın gıttı galıba 1 vıtes ıyıce sılkelemeye basladı arıza yakmıyor ılerde yakaca benzıyor 3 sılındır calısıyor 4 sılnderse yarım vazıfe edıyor bı ara ölcturelım alıyım bobın ya kafamı bozuyor araba kullamaktan hıc zevk almamaya basladım bırde aku cıktı basıma şimdı :(

bitmiyo bu arabaların derdi benimde sol ön camda bi sorun var 5-10cm açılıyo daha aşşagı inmiyo tak tak ses yapıyo gemlikte çözemediler bu kilitçi ali çözermi ki bide yag+filtre+benzin filttresi+yag filtresi fln aldım onlarıda bi degişeyim

Oy oy herkesin bi derdi waaaar durur içerusindeee :)

slm bursa nasıl bakalım keyifler...hastalara acil şifalar, aman dikkat mevsim geçişi tehlikleidir, hafiften beni de etkilemeye başladı bu ara...

Görkem, nezaman geçsem araba bankanın önünde, benzin ucuzladı galiba..:kop: napalım biz mazotçuyuz kazıklanmaya devam..;)

bu arada geçenlerde kar lastiği alacağımı söylemiştim, çıktım biraz araştırdım, sizlerin de tavsiyelerini deyerlendirdim ancak tavsiye etiğiniz fulda kristalin benim arabaya göre olan ebadı yok, ben 185/60/15 kullanıyorum orjinal, fulda da 185/65/15 var, diyer markalarda benim ebatlar mevcut...
mıchelın 670tl ( tek tip kar lastiği var )
goodyear UG7+ 540tl
lassa snovays2 600tl,
bu fiyatlar kampanyalı fiyatlarmış...
başka birkaç marka daha var ama tanımadığım markalar olduğundan pek bakmadım

sizce hangisini almalıyım... goodyear UG7+ 2yıldır üst üste kar lastiği konusunda yılın lasitği seçilmiş fiyatı da uygun...

Geri