bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
esnafta olsa türkiyede pek kalmadı ki alman borbet bursada fln oldugunu pek zannetmiyorum bence bi araştır alman ile çin arasındaki farklar diye görmüştüm internette bi yerde ama bulamadım şimdi
cin malı borbetler 15 ınc genellıkle var cunki e30 kasalar 4*100 oldugundan 16 ınc araştırdım benım dusuncem camurluga surtermı surtmezmi 205 50 16 :confused:
bır kac resım buldum :D

Son düzenleme:
Konunuzu sürekli takip ediyorum...

@bluefear53: Bence aracınıza borbet taktırmayın.. Çünkü aracınızın şu anki jantları çok hoş,illâ ki değiştirmek istiyorsanız Momo Corse Black'ler var... Veya Momo GTR'ler onları tavsiye ederim...

15325870g4k.jpg

momo_corse_black.jpg

Konunuzu sürekli takip ediyorum...

@bluefear53: Bence aracınıza borbet taktırmayın.. Çünkü aracınızın şu anki jantları çok hoş,illâ ki değiştirmek istiyorsanız Momo Corse Black'ler var... Veya Momo GTR'ler onları tavsiye ederim...

15325870g4k.jpg

momo_corse_black.jpg
momo gtr bende ıstıyorum butce meselesı borbet benı fazla uzmucek jantları takaslıcaz ;)
yorumun ıcın sagol:)

fırsat var elımde takarız alcagım jantlarda fabrıkadan calıstıgımız abımız yabancı degıl denerız olursa begenırsek takaslarız ;)
para olsa yapcagımı bılıyomda :D:D

aga resimlerdekiler hep 16' ama lastik ebatı farklılıgından dolayı farklı farklı duruyolar çin malı borbette 13-14-15-16-17 her türlü ebat var ve alman borbet gibi üzerinde made in germany yazısıda var ama orjinal borbet sadece 7.5x16 ve 9x16 ebatlarında olur resimlerdeki tr plaka vectra ve astranın jantlarıda çin malı vectra denizlide yapıldı
harbi alman malı borbet altın değerinde 1100liraya fln kimse vermez ayrıca bursada fln da hiçbi yerde oldugunu düşünmüyorum xtreme bile çin malı satıyo şu an türkiyeye ithalatı bile olan bi jant diil

herşeyi geç ofsetli jant takıyosan lastiklerin dar olmalı yani biraz kavun yanak görünmeli en güzel görüntüyü o zaman verir resimdekiler jeep gibi duruyo arka çamurlukların sürtmeside büyük bi ihtimal
jantta offset olayını çok severim ve hayatta düz bi jant takmayı düşünmem şimdi jant degiştirsem yine offsetli bi model alırım ama bizim opellerin çamurlukları offsete pek müsait diil arkalar yüksek ihtimalle sürticektir bunları aklından çıkarma ben çok ugraştım:)

günaydın arkadaşlar yaw buraq boşver borbet bilmem ne ne gereği var yaaa daha sıkı bi jant denk gelir acele etme bence

acele etmıyorum faık denk dustu olursa kardeşım surtme ıhtımalı var cin malı oldugu görusunde degılım yuz yuze bakıyoz benı encok dusunduren camurluk agızları surtme olayı surtecek %50 janttın ustunde 195 40 16 lastık var 205 50 16 kendı lastıklerımı takıcam benım lastıkler daha genıs olcagından surter gıbı bakıcaz acele yok momo gtr olursa bomba olur :D

Geri