bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana takas teklıfi geldı orjınall borbet alman malı 16 inc 4 bıjon 1veya 2 aylık jantlar işyerınde abımızın bmv sınde e30 taktı cıkardı şahine taktı şahındede at kelebegı gıbı durdu :D:D
spor koltuk alcagından satıyor benım jantları gostercem ona begenırse takaslıcaz yanlız alıp almamakla kararsızım yakişirmı jantlar cıllı gıbı cızık yok kalıtesıne hasta oldum jantların ustunde 195 40 16 var ben kendı lastıklerımı takıcam 205 50 16 daha 5000 bınde lastıklerım kendı lastıgıyle jant 800 tl ıstıyor takassız
1100tl almiş sıfır benım benım butce bellı 200 veya 300 fazla veremem alsammı almasammı :D

yanlız burak alman malı borbetin sıfırı 1100liraya fln alınmaz 2.el alman malı borbetlere bile 1600-1700 liralar istiyolar

yanlız burak alman malı borbetin sıfırı 1100liraya fln alınmaz 2.el alman malı borbetlere bile 1600-1700 liralar istiyolar
esnaf kardesım alır ben bu pıyasada neler gördum benım ön koltuk döşemesını yapıcak 3lu vardıyeye gecerse 15 ıcınde bır pazar gunu halletcez ınsallah;)

günaydın bursa iyi haftasonları, sayısal sonuçlarına bakmak için açtım pc, yine 3ten fazlası yok beyaw...:) açmışken bir bakayım dedim kimler var...

kar lastiği kousunda goodyer mı..lassa mı...bir önceki sayfada detaylartı vermiştim fikirlerinizi bekliyorum...

slm bursa nasıl bakalım keyifler...hastalara acil şifalar, aman dikkat mevsim geçişi tehlikleidir, hafiften beni de etkilemeye başladı bu ara...

Görkem, nezaman geçsem araba bankanın önünde, benzin ucuzladı galiba..:kop: napalım biz mazotçuyuz kazıklanmaya devam..;)

abi ewi temizliyorum 1 haftadır bitiremedik temizlemeyi :( ewde bu akşam kalacağım daha ilk olarak.. çok perişan olduk bu ew yüzünden..

günaydın bursa iyi haftasonları, sayısal sonuçlarına bakmak için açtım pc, yine 3ten fazlası yok beyaw...:) açmışken bir bakayım dedim kimler var...

kar lastiği kousunda goodyer mı..lassa mı...bir önceki sayfada detaylartı vermiştim fikirlerinizi bekliyorum...
benım gözlemledıgım 4 mevsımli lasstıgın lassa ımpetus harıka lastık görkeme aldık 1 sene önce lasstık bozma yokk abs devreye gırmıyor 17 jant oldugu halde fren mesafesı yol tutuşu saglamlık bakımından cok ıyı gecen mecbur kaldık görkemle 200 metre janttın ustune gıttık lastıge hıc bır sey olmadı maşallah deyım ya artık goodyar ıyı ama lassa daha ıyı bence bende lassa alıcam ımpetus 2 cok saglam lastık dört mevsımı böyleyse kar lastıgı cok ıyı performans gösterır lassa al bence abi ;)

esnaf kardesım alır ben bu pıyasada neler gördum benım ön koltuk döşemesını yapıcak 3lu vardıyeye gecerse 15 ıcınde bır pazar gunu halletcez ınsallah;)

esnafta olsa türkiyede pek kalmadı ki alman borbet bursada fln oldugunu pek zannetmiyorum bence bi araştır alman ile çin arasındaki farklar diye görmüştüm internette bi yerde ama bulamadım şimdi

Geri