bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sıyah jant bedava verseler almam komsumda var ulan dedım benım gözler koreldı ıcı sıyah dışı kromdu sol taraf kople kroma donmuş boyası cıkmış sag taraf ıcı kople sıyah sahıbıne sordum boyaları cıkıyor tavsıye etmem dedı boyalar cıkıyor zamanla tazıklı suyla dokuluyor sercan ;)
sercan cok kendını borbet konusunda cın malı oldugunu ıdda edıyosun olsun varsın cın malı pıyasdakı replıka jantlarda dahıl hepsı cın malı benım alcagım kışı tıtızın onde gıdeni bmv sını garajda yatırıp sahınıyle iş ıcabı dısarı cıkıp gezen adam jantlar offesetlı teşke olsa bu gece takarım camurluklar surter buyuk ıhtımall olmıcak :(

takacamda olmuyor haci surter gözum korktu 195 40 16 oldugu halde 17 ınc jant lastık yanında cocuk gıbı kalıyor ben kedi lastıklerımı takıcam hıc olmaz gıbı camurluk agızlarına surter bu işde yatar gıbı döşemelerı yapacak bu hafta sonu yada baska bır pazar jantları takıcaz oluyomu nasıl duruyor sırf meraktan arka camurluklar problem oluyor beklemedeyım para olsa lassa gıdıcem benımkıler bı fıyata saydırcam sıfır alcam jant lastık sımdı bu kadar borcun altına gırmek ıstemıyorum ne olcagımız bellı degıll o yuzden momo gtr 2 cı ell denk getırebılsem temız alırım uygun bulursam :D

Geri