bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fuar ayın 19 kadar devam edıyor arkadaşlar ;)
ahmet oglum başıma gelmeyen kalmadı ya gene bır göz aldı yandan bana angellerın ampullerı patladı onuda gectım alarm kılıtlendı dun sabah bugun söktum emre tıcarete garantıye ıstanbula yollucaklar şansımıa alarmda ellerınde yokmuş bır hafta beklıcez :(
angelleri söktum farın kapagınıda ayırdım yapıcaz bugun gececıyım kaldım uykusuz gene :(

Faik selam, ne oldu sen gittin mi organizasyona ?

gittim abi organizasyone çok fena oldu realden çıktık çirişhane etibank 6 parmak heykel orada atatürk anıtının önünde istiklal marşı okuduk oradan tekrar altıparmak kükürtlü acemler den izmir yoluna çıktık oradan bulvara girdik esentepeden hürriyete oradanda askeri lojmanların orada dağıldık
çok güzle bi geceydi 80-100 araba vardı belki herkes ayakta alkışladı lafan duyurduk sesimizi yani olay tvye de cıkmış haberlere

http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=158427342841&ref=nf

slm bursa...protesto organizasyonu güzel olmuş...aslında bütün türkiyenin ayağa kalkması gerekirdi ama ne hikmetse birkaç gösteri dışında pek ses çıkmadı... belki 29 ekimde bişeyler olabilir...

bursa bu yıl oto show da yok sanırım, organizasyon konusunda baya koptu bizim bursa grubu...

neyse sağlık olsun, ben yarın kısmetse bi değişiklik olmazsa saat 17 den sonra fuarda olucak, hazır beleş davetiye de temin etmişken gidip gezelim...:);)

slm bursa...protesto organizasyonu güzel olmuş...aslında bütün türkiyenin ayağa kalkması gerekirdi ama ne hikmetse birkaç gösteri dışında pek ses çıkmadı... belki 29 ekimde bişeyler olabilir...
ben işe gıtmeseydım katılacaktım serfsızler elını kollunu sallaya sallaya pkk cırıt atıyor serbest bırakılıyor ıyı ozaman böyle adalet mı olur ya bızım sehıtdımızın kemıklerı sızlamıcakmı hıc dusunmedılermı yazıklar olsun ya :mad:

fuar ayın 19 kadar devam edıyor arkadaşlar ;)
ahmet oglum başıma gelmeyen kalmadı ya gene bır göz aldı yandan bana angellerın ampullerı patladı onuda gectım alarm kılıtlendı dun sabah bugun söktum emre tıcarete garantıye ıstanbula yollucaklar şansımıa alarmda ellerınde yokmuş bır hafta beklıcez :(
angelleri söktum farın kapagınıda ayırdım yapıcaz bugun gececıyım kaldım uykusuz gene :(

bizim makus kaderimiz oğlum bu biz bir işi 2 sefer yapmassak ağlıyor arkamızdan :)

Geri