bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın herkese abi gitmeyin bence gerek yok akşam gittik arkadaşlarla 15 dkda çıktık doğru düzgün birşey yok otokopta bile daha cok araba vardır yani

gunaydın bursa aynen ya oto kopta daha guzel arabalar var oto kopda gez daha ıyı kımse memnun kalmamış fuardan işyerınden arkadaşlarimın söyledıgıne göre bıletler elımde patlamasın dıyosan fuar gıt berker abı :D:D

Günaydın arkadaşar...ben de akşam davetiyem vardı gittim ama tam rezillik...keşke hiç yapmasalarmışdaha iyi olurmuş...beleş davetiyesi olmayan gitmesin bence boşuna paranızı vermeyin...

Beleş davetiyede vardı..Fuarda Renoda duran arkadaşta ..Ama tüm zorlamalara rağmen gitmedim..gitmemde..Bursada olan bayiler katılsa yine yeter ki bildiğim kadarıyla bursada olmayan marka birtek jaguar var ...Ama malesef lütfedip kimse katılmıyor birde üste para talep..
Krizi falanda kimse bahane etmesin kriz öncesinide biliyoruz..
Bir lafta Nescar'a Bursada Tek oldular bunun hatrına katılabilirlerdi..

Bu yorumların üstüne bende gitmekten vazgeçtim. Boşuna gitmenin ne luzmu var ki..

Selam Herkese, fuara gittim, çektigim trafige degmedi ,Otomotiv sehri Bursaya hiç yakışmayan bir fuar, krizin etkisi sanırım

Geri