bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öğleden sonra işe gidiyorum abi 4 12 çalışıyorum bu hafta sana iyi eğlenceler fotoları bekliyoruz :)

Bugun geç oldu ama yarın ögleden sonra fuara gidecegim kısmetse, gelecek olan varsa, bana ulaşabilir, beraber gideriz . 0 532 424 59 46

Bugun geç oldu ama yarın ögleden sonra fuara gidecegim kısmetse, gelecek olan varsa, bana ulaşabilir, beraber gideriz . 0 532 424 59 46

benim yarın akşam misafirim var bu nedenle bu akşam gidiyorum, aslında sayfanın başına da yazmıştım, gelen olursa ben saat 18 de kısmetse fuarda olucam...

benim yarın akşam misafirim var bu nedenle bu akşam gidiyorum, aslında sayfanın başına da yazmıştım, gelen olursa ben saat 18 de kısmetse fuarda olucam...

Yılmazım, eşim işten dönmeden fuar işini aradan çıkartayım diyorum o yüzden ögleden sonra dedim :) yoksa beraber gideriz sorun değil :)

Yılmazım, eşim işten dönmeden fuar işini aradan çıkartayım diyorum o yüzden ögleden sonra dedim :) yoksa beraber gideriz sorun değil :)

benim de tam tersi eşim yalnız göndermiyor, tv de gördü mankenleri, tek gidemezssin diyor...:kop::o başka bir sebebi de eşim de araba meraklısı, bazen haftasonları sırf keyif olsun diye galerileri geziyoruz...:D bazen de araba aşeriyor napalım mecburen götürüyoruz...:):D

iş güç devam nolsun, ögleden sonra Fuara dogru bir uzanayım diyorum, Emre de gelirim filan diyordu ama kimsseden ses yok henüz, işin yoksa gel istersen

Berker abi eve anca girdim :) Yarın ya da perşembe gidicem.. Yarın gelcek olursam alo derim ben sana abi

Geri