bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eskisi gibi pek gitmiyorum o taraflara pazara da çıkarsam zaten çalıya cıkıyorum o da bize yakın zaten :D söyle abi sen yapabilcemiz bişeyse yaparız
bana astra g nın orjınal paspasları lazım emre satılıp ta ellerınde kalan temız makul fıyatta verırlerse alırım ;)

Burak onları gördümde, bu ay malum Kurban ayı, birde yine sitede ledli stoplar var, 160 tl ye, alsam onları alıcam da, şimdilik corsa yatıyor, şirket aracı ile geziyorum zaten, clio symbol (sümbül) cu oldum artık :)
abı kurban dedın de bızım bu sene zor allah yardımcımız olsun :sorry:

hep ölucusun demek nedemek sen hep beleşcısın demek anlamına getırıyosun
hıcbırsey anlamına senın ıcın gelmıyor olabılır ahmet
faik şaka olur ama bılenı var bılmıyenı var burası forum teke tek olsakta ben bunu gene yuzune söylerdım huyum degıl bırader hıc sevmem beleşci mevsuzunda şakayı
benım emreden rıcam ellerınde kalan paspas varsa makul fıyata almak gıderım sıfırınıda alırım amacım gösterış yapmak degıl ıhtıyacımı gıdermek
emre gerek kalmadı kardeşim eyvallah sagol

Gunaydın Bursa, Hayırlı İşler Herkese

Burak sana da kolay gelsin kardeşim, ben seni anlıyorum da Emrenin de kötü niyeti yok, o da şaka yapmak istemiş, olur öyle şeyler.En iyisi bir akşam buluşalım çayları emreye ısmarlatalım (ben hepinizden ölücü çıktım :) )

Bak aklıma geldi, benim Haydara nescafe borcum var, 2 sene olacak nerdeyse :) iyi hatırladım :D
onu da gören duyan yok, pek siteye de girmiyor sanırım

faik şaka olur ama bılenı var bılmıyenı var burası forum teke tek olsakta ben bunu gene yuzune söylerdım huyum degıl bırader hıc sevmem beleşci mevsuzunda şakayı
benım emreden rıcam ellerınde kalan paspas varsa makul fıyata almak gıderım sıfırınıda alırım amacım gösterış yapmak degıl ıhtıyacımı gıdermek

:):)tamam kanka sen haklısın

Geri