bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tmm burak bundan sonra ona göre konuşuruz ksura bakma ben ölücü demekle beleşçi demek istemedim bende dahil herkes birşey alırken en düşük fiyattan almaya bakıyoruz yanı boya koruma olayını gittik araştırdık herkes çalışıyo kazanıyo bireyler yapıyo durumuna göre sen 600 alıyosan ben 750 alıyom ama ayda benım elime gecen para 350 tl onunla birşeyler yapmaya çalışıyoruz burak he sen şakadan hoşlanmazsın o ayrı konu ben senı tanımıyorum etmıyorum bana xenon takalım dedin beraber yaparız dedin herkes birbirine yardımcı oluyo daha bi kere görüştük haklısın belki öyle dememem lazımdı kusura bakma

Akşama çıkıyosak benden çaylar büyüğün dediği olur:D

Beyler olayı büyütmeyin, boşverin , hayatta bir sürü sorun var zaten, birde kendi aranızda sorun olmasın, ne zaman buluşalım siz onu söyleyin :)

Aslında toplanıp Görekm i bankada basmak lazım , hepimiz hesap açtırırız iş çıksın Görkem e :)

ben burda herkese yardımcı olmaya calısıyorum elımden geldıgınce allaha şukur cevrem genış herşey para degıl bazende paranın yapamıcagı işlerı dostlukla halledılıyor bır slmla bunu bılesın ;)
yardımcı oldum gene olurum ama buda bılınsın ısterım hıcbır tıcarı amacım yoktur olmadıda ;)
varsa aksıni ıspatlayan gelsın anlını karişlıyım mekanım bellı
hep ölucusun yazmışın yazarken bıraz dıkkat et bılader sankı benım kankamsın yedıgımız ıstıgımız ayrı gıtmıyoda o pozisyona dusurdun benı en fazla 2 defa slmalaştık aramızda yedıgımız ıctıgımiz yok ınsallah olur bırgun tam anlamiyla tanısırız benım nedemek ıstedıgımı anlamışsındır umarım
ben bursandan katılanlarda berker abı yılmaz abı başka buyuklerımde var hıc zaman berker veya yılmaz demedım ne yuzyuze nede forumda cunkı fazla berber yanyana gelemıyoruz saygımız var buyuklerımız mısal
BUNUN gıbı başka şaka yapılsa GÖRKEM VE AHMET DESİN problem yok cunkı aynı yatagı aynı yemegı paylaştık ictık gerısı + 18 :D
ben şakayı severim faik sen bani tam tanırsan o zaman gör

çay muhabbetini haftaya yapalım yavv veya pazar akşamı ben bu hafta 4 12 çalışıyorum :( hem zaten burakta 4 12

Tamam bu hafta 4-12 iseniz haftaya bırakalım, ben derim haftaiçi akşam, saat 20.30 gibi bir yerde buluşup çay kahve veya sahlep takılalım, fikirlere açığız tabi, olaya go-kart ekleyelim, bowling yapalım derseniz uyar, yok efendi efendi oturalım sohbetimizi yapalım derseniz ona da varım :)

Fikirlerinizi yazın arkadaşlar bir orta yolda buluşalım

4+12 ben de ahmet 4+12 pazar gunu öglenden sonra kartıng yapalım özledım yanlamayi :D:D

Carting de fena fikir degil hani, yan yan yanlarız diyosun :) olur bana uyar,iyice kış gelmeden iyi de olur

pazar gunu yanlıyalım guzel guzel akşama dınlenıcem ertısı sabah gunduz vardıyesı ıstraat edıcem berker abı ;)

Geri