bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hep ölucusun demek nedemek sen hep beleşcısın demek anlamına getırıyosun
hıcbırsey anlamına senın ıcın gelmıyor olabılır ahmet
faik şaka olur ama bılenı var bılmıyenı var burası forum teke tek olsakta ben bunu gene yuzune söylerdım huyum degıl bırader hıc sevmem beleşci mevsuzunda şakayı
benım emreden rıcam ellerınde kalan paspas varsa makul fıyata almak gıderım sıfırınıda alırım amacım gösterış yapmak degıl ıhtıyacımı gıdermek
emre gerek kalmadı kardeşim eyvallah sagol

Benim bi yanlışım mı oldu anlamadım ki :confused:

Gunaydın Bursa, Hayırlı İşler Herkese

Burak sana da kolay gelsin kardeşim, ben seni anlıyorum da Emrenin de kötü niyeti yok, o da şaka yapmak istemiş, olur öyle şeyler.En iyisi bir akşam buluşalım çayları emreye ısmarlatalım (ben hepinizden ölücü çıktım :) )

Bak aklıma geldi, benim Haydara nescafe borcum var, 2 sene olacak nerdeyse :) iyi hatırladım :D
onu da gören duyan yok, pek siteye de girmiyor sanırım

Ben şaka yapmadım ki güldüm diye alındıysan eğer bana kusura bakma amacım kötü değildi az çok bilirsiniz beni genelde her mesajımda gülerim ben

Benim bi yanlışım mı oldu anlamadım ki :confused:

Yok yok benim hatam, yanlış yazdım

Ben şaka yapmadım ki güldüm diye alındıysan eğer bana kusura bakma amacım kötü değildi az çok bilirsiniz beni genelde her mesajımda gülerim ben

Haklısın Emre, senin bir kabahatin yok, ben Faik yazacagıma Emre yazmışım,pardon

emre sen üstüne alınma berker abi faik dicekti emre demiş galiba

Ahmet Olayı çözmüş zaten, sagol Ahmet

Kaş yapalım derken Emre nin gözünü çıkardık :p

Neyse yanlışlık anlaşıldı ise sorun yok :) Çaylar Faik ten :D

Yok yok benim hatam, yanlış yazdım

Haklısın Emre, senin bir kabahatin yok, ben Faik yazacagıma Emre yazmışım,pardon

Ahmet Olayı çözmüş zaten, sagol Ahmet

Kaş yapalım derken Emre nin gözünü çıkardık :p

Neyse yanlışlık anlaşıldı ise sorun yok :) Çaylar Faik ten :D

Önemli deil berker abim ya olur öyle şeyler :)

yok emre senınle ılgısı yok sadece gerek kalmadı ıcın dedım ve berker abı yanliş anlamiş;)

Geri