hacı sen muhabbet isteyince foruma beni çağır ben forumu ayağa kaldırırımOhh be şöyle ya canlandık nihayet böyle muhabbeti özlemişim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hacı sen muhabbet isteyince foruma beni çağır ben forumu ayağa kaldırırımOhh be şöyle ya canlandık nihayet böyle muhabbeti özlemişim
cengız bulundurursam kendımı keserım gıdışat ofsayt zaten :sorry:
olm bak beni kızdırma bidahakine go karttan sonra seni burak abinin arabasına veririm kim vurduya gidersinTüh.. Plakalıklar bana kalırdı.
hacı sen muhabbet isteyince foruma beni çağır ben forumu ayağa kaldırırım
arabanın anahtrı dusuyo dıyo bakarken bankete carptım durdum sagolsun tolga vurdu ama dıs kapaklarım dıreksıyon muafazasına vurdu kotek var bıde sol canak sabah işte şaftı kesık bmc ler gıbı yuruyodumsen nasıl çarpılıyo burak abiye sor o anlatsın
o zaman bidahakine 2 şer araba yarışalım ahmet abinin dediği gibi ben ahmet abiyle kapışırımarabanın anahtrı dusuyo dıyo bakarken bankete carptım durdum sagolsun tolga vurdu ama dıs kapaklarım dıreksıyon muafazasına vurdu kotek var bıde sol canak sabah işte şaftı kesık bmc ler gıbı yuruyodum
bırdahakı yarişta kımseye acimam
olm bak beni kızdırma bidahakine go karttan sonra seni burak abinin arabasına veririm kim vurduya gidersin
olm bak beni kızdırma bidahakine go karttan sonra seni burak abinin arabasına veririm kim vurduya gidersin
emre evde klasıklerım var arabada ındermeye unuttmusum o ara bızım hanzo mazotcii kafayı cektıDeseydiniz ya bende vardı cd
Hacı anlaşıpta kıstıralım biz bunu