ahmett eşşekte bırsey görmuş bı sor kafası guzel yanlıcak tel orgulerı yol zanneder ucardı heyy serkan bana onumuzde kac tane araba var dıye soruyor vay halımızeofff tamam o zaman yarın akşam karting e gidiyoz ahmet abi duymasın bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmett eşşekte bırsey görmuş bı sor kafası guzel yanlıcak tel orgulerı yol zanneder ucardı heyy serkan bana onumuzde kac tane araba var dıye soruyor vay halımızeofff tamam o zaman yarın akşam karting e gidiyoz ahmet abi duymasın bunu
offf tamam o zaman yarın akşam karting e gidiyoz ahmet abi duymasın bunu
senı altıparmaga göturcem ablaların yanına paranı bırıktırBoy abdesti dedinde...
ahmett eşşekte bırsey görmuş bı sor kafası guzel yanlıcak tel orgulerı yol zanneder ucardı heyy serkan bana onumuzde kac tane araba var dıye soruyor vay halımıze
senı altıparmaga göturcem ablaların yanına paranı bırıktır
ne görmüş abi kavakları mı görmüşahmett eşşekte bırsey görmuş bı sor kafası guzel yanlıcak tel orgulerı yol zanneder ucardı heyy serkan bana onumuzde kac tane araba var dıye soruyor vay halımıze
hadi burak iyisin yine buda oraya gitmek için burak abinin bahanesi iştesenı altıparmaga göturcem ablaların yanına paranı bırıktır
senı altıparmaga göturcem ablaların yanına paranı bırıktır
tamam aga sen rahat ol yan yan yanlarız köküne kadarLaf agzdan cıktı agaaaa gelin votka benden
ne görmüş abi kavakları mı görmüş
hadi burak iyisin yine buda oraya gitmek için burak abinin bahanesi işte
olm bizde öyle şeylere vercek para yok biz görüyoz ihtiyacımızı bedavayaAbi,sende gelsene.