ıyıkı gelmedın baban yollara duserdi sonraGo kart'a gelmek lazımm(dı).. gelemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ıyıkı gelmedın baban yollara duserdi sonraGo kart'a gelmek lazımm(dı).. gelemedim.
abi ahmet abiye laf gidiyo ama bende vardım o hanzo dediğin grubun içindeemre evde klasıklerım var arabada ındermeye unuttmusum o ara bızım hanzo mazotcii kafayı cektı
emre evde klasıklerım var arabada ındermeye unuttmusum o ara bızım hanzo mazotcii kafayı cektı
valla ha eve giremezdiıyıkı gelmedın baban yollara duserdi sonra
ıyıkı gelmedın baban yollara duserdi sonra
offf tamam o zaman yarın akşam karting e gidiyoz ahmet abi duymasın bunuBi dahaki karting bulusmasına yanımda votkayla gelıorum tamam mıdır kafaları çekip öyle binicez hobaaaa
vallaha ıyı olur abdest alırız oo evde görukle olsa ah ulan teşke 18 olsaydım hıc gamamım kederım olmasaydı ne fırlamalıklar yapardımAynen abi nasıl sıcak bakıosun musun fikrime
boy abdestimi alcaz abi o evde tabi ya ver gazı ver gazıvallaha ıyı olur abdest alırız oo evde görukle olsa ah ulan teşke 18 olsaydım hıc gamamım kederım olmasaydı ne fırlamalıklar yapardım
boy abdestimi alcaz abi o evde tabi ya ver gazı ver gazı