bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında guzel şeyler olurdu da hava şartları hemde yorgun olmasaydım ben gıderdım buluşmaya

dün gece geç vakitte misafirlerimi evlerine bırakırken birden araçtan yanık kokusu gelmeye başladı. kaputu açınca yağ kapağının çıkıp yan yatmış ve motorun üzerinde oldukça yağ olduğunu gördüm temizledim. ancak kapağı yerine takmaya çalıştığımda tam oturmadığını farkettim. acaba kapakta mı problem var diye bakmam lazım.

dün gece geç vakitte misafirlerimi evlerine bırakırken birden araçtan yanık kokusu gelmeye başladı. kaputu açınca yağ kapağının çıkıp yan yatmış ve motorun üzerinde oldukça yağ olduğunu gördüm temizledim. ancak kapağı yerine takmaya çalıştığımda tam oturmadığını farkettim. acaba kapakta mı problem var diye bakmam lazım.
kapakta problem olabılır ama neden acık kalmış motor yag kapagı
bı resım cekıp ekleyebılırmısın abı :confused:

bırde araba duz zemındeyse bı yagını ölc yag eksık olabılır :rolleyes:
kapak zaten bıraz bol gıbı olur astra g lerde benımde öyle hafıf boşluk var kapakta ısına ısına contası zayıflıyor herhalde ondandır

burak yağ kontrolü tamam zaten gözüm de sürekli hararette/yağ lambasında idi sorun yok. ama kapağın tam oturmadığını görüyorum tam kitlemiyor. acaba dedim bunu bilerek mi yapmışlar yoksa kapak mı sorunlu. bu yüzden test edebilirsem iyi olur diye düşündüm.
herhalde bu saatte de parçacı bulamayız açık.
foto çekerim birazdan aşağıya inip.

burak yağ kontrolü tamam zaten gözüm de sürekli hararette/yağ lambasında idi sorun yok. ama kapağın tam oturmadığını görüyorum tam kitlemiyor. acaba dedim bunu bilerek mi yapmışlar yoksa kapak mı sorunlu. bu yüzden test edebilirsem iyi olur diye düşündüm.
herhalde bu saatte de parçacı bulamayız açık.
foto çekerim birazdan aşağıya inip.
cevırme yönunu dogru takıyorsan yarım tur zaten abı sankı yag kapagı kılıtlemıyormuş havası verıyor ama kılıtlenıyor egerkı tırnaklarını kontrol etmek lazım kırılmişşa tutmaya bılır yag kapagını tak kılıtlendıgınde elınle yukarı asıl kapak cıkmıyorsa tamamdır eger elıne gelıryorsa kılıtlıyken kapagı acele etme yarın sabah parcacıdan bı yag kapagı alırsın hıc rıske gırmeye gerek yok :rolleyes:

Geri