bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emrecim durum yukarıda anlattığım gibi. amacım test edebilmekti. ama senin aracınki astra g ye uymaz sanırım.

Ne desem yalan olur abi ben pek anlamam o işlerden ama yapabileceğimiz bişey varsa yardımcı olurum seve seve ;)

cevırme yönunu dogru takıyorsan yarım tur zaten abı sankı yag kapagı kılıtlemıyormuş havası verıyor ama kılıtlenıyor egerkı tırnaklarını kontrol etmek lazım kırılmişşa tutmaya bılır yag kapagını tak kılıtlendıgınde elınle yukarı asıl kapak cıkmıyorsa tamamdır eger elıne gelıryorsa kılıtlıyken kapagı acele etme yarın sabah parcacıdan bı yag kapagı alırsın hıc rıske gırmeye gerek yok :rolleyes:

kapağı yarım tur çeviriyorum. dediğin gibi üste asılınca gelmiyor. ama çok kolay geri açılıyor izlenimi veriyor. herneyse yarın yeni bi tane alırız artık.

bu arada ucuz yırtık sanırım çünkü farkettiğimde motorun üzerindeki yağ cızırdıyordu.

emrecim durum yukarıda anlattığım gibi. amacım test edebilmekti. ama senin aracınki astra g ye uymaz sanırım.
zaten yarım tur kapat elınle yukarı dogru kapagı asıl gelmıyorsa problem yok gevşek kapanıyor yag kapagı bıraz şaşırtıyor ınsanı :rolleyes:
benım de öyle benzın depo kapagını almıştım gecen sene 10 15 tl bırsey pahalı degıl okadar

kapağı yarım tur çeviriyorum. dediğin gibi üste asılınca gelmiyor. ama çok kolay geri açılıyor izlenimi veriyor. herneyse yarın yeni bi tane alırız artık.

bu arada ucuz yırtık sanırım çünkü farkettiğimde motorun üzerindeki yağ cızırdıyordu.
yagı kontrol et yag lambasına guvenme bıterde yanar dıye sensor bu herhan herşey olabılır:rolleyes:

zaten yarım tur kapat elınle yukarı dogru kapagı asıl gelmıyorsa problem yok gevşek kapanıyor yag kapagı bıraz şaşırtıyor ınsanı :rolleyes:
benım de öyle benzın depo kapagını almıştım gecen sene 10 15 tl bırsey pahalı degıl okadar

yarın alacağız ozaman bi tane olmadı.

neyse burakcım tşk ederim ;)

Geri