emrecim durum yukarıda anlattığım gibi. amacım test edebilmekti. ama senin aracınki astra g ye uymaz sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cevırme yönunu dogru takıyorsan yarım tur zaten abı sankı yag kapagı kılıtlemıyormuş havası verıyor ama kılıtlenıyor egerkı tırnaklarını kontrol etmek lazım kırılmişşa tutmaya bılır yag kapagını tak kılıtlendıgınde elınle yukarı asıl kapak cıkmıyorsa tamamdır eger elıne gelıryorsa kılıtlıyken kapagı acele etme yarın sabah parcacıdan bı yag kapagı alırsın hıc rıske gırmeye gerek yok
zaten yarım tur kapat elınle yukarı dogru kapagı asıl gelmıyorsa problem yok gevşek kapanıyor yag kapagı bıraz şaşırtıyor ınsanıemrecim durum yukarıda anlattığım gibi. amacım test edebilmekti. ama senin aracınki astra g ye uymaz sanırım.
Ne desem yalan olur abi ben pek anlamam o işlerden ama yapabileceğimiz bişey varsa yardımcı olurum seve seve
yagı kontrol et yag lambasına guvenme bıterde yanar dıye sensor bu herhan herşey olabılırkapağı yarım tur çeviriyorum. dediğin gibi üste asılınca gelmiyor. ama çok kolay geri açılıyor izlenimi veriyor. herneyse yarın yeni bi tane alırız artık.
bu arada ucuz yırtık sanırım çünkü farkettiğimde motorun üzerindeki yağ cızırdıyordu.
zaten yarım tur kapat elınle yukarı dogru kapagı asıl gelmıyorsa problem yok gevşek kapanıyor yag kapagı bıraz şaşırtıyor ınsanı
benım de öyle benzın depo kapagını almıştım gecen sene 10 15 tl bırsey pahalı degıl okadar
önemlı degıl abıyarın alacağız ozaman bi tane olmadı.
neyse burakcım tşk ederim
Ne taraflarda oturuosun sen abi ?