bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ozaman,

herzaman bekleriz efendim sizleri ihsaniye :D

belki bi ara bugün yapılamayan buluşmayı da gerçekleştiririz. :)

Her zaman abi :D

Palmiye diye bi park var mediamarkt'in yanında hemen yola bakıyor tam köşe yer geceleri benim arabayı orda görebilirsin abi :D

dün gece geç vakitte misafirlerimi evlerine bırakırken birden araçtan yanık kokusu gelmeye başladı. kaputu açınca yağ kapağının çıkıp yan yatmış ve motorun üzerinde oldukça yağ olduğunu gördüm temizledim. ancak kapağı yerine takmaya çalıştığımda tam oturmadığını farkettim. acaba kapakta mı problem var diye bakmam lazım.

Bizim Astra G'dede öyle bi sorun vardı abi. :) Yağ taşıyodu motorun üstüne dökülüyodu.

Bunun 2 sebebi var;

1. Fazla yağ koymuşsun.
2. Kapak sorunlu.

Biz kapağa beyaz birşey sardırmıştık tamircide,şu su tesisatı çekenlerin borulara sardığı beyaz bant gibi bir şey varya,ondan sarmıştık geçmişti. Ama şu an ne durumda bilmiyorum zaten sattık aracı. :)

O Yanık kokusuda,motorun üstüne dökülen yağ motorun ısısından dolayı yanıyor,oradan geliyor o koku... Fazla yağ koyuncada yağ basınç yapıyor sanırım kapak atıyor. ;)

Bizim Astra G'dede öyle bi sorun vardı abi. :) Yağ taşıyodu motorun üstüne dökülüyodu.

Bunun 2 sebebi var;

1. Fazla yağ koymuşsun.
2. Kapak sorunlu.

Biz kapağa beyaz birşey sardırmıştık tamircide,şu su tesisatı çekenlerin borulara sardığı beyaz bant gibi bir şey varya,ondan sarmıştık geçmişti. Ama şu an ne durumda bilmiyorum zaten sattık aracı. :)

O Yanık kokusuda,motorun üstüne dökülen yağ motorun ısısından dolayı yanıyor,oradan geliyor o koku... Fazla yağ koyuncada yağ basınç yapıyor sanırım kapak atıyor. ;)
evet bu sorunu cözmek ıcın yag kapagı degıştırcen en basıtı bu ;)
bende sorucam yarın parcacıda varmı kac para yazarım:)

Geri