bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim Astra G'dede öyle bi sorun vardı abi. :) Yağ taşıyodu motorun üstüne dökülüyodu.

Bunun 2 sebebi var;

1. Fazla yağ koymuşsun.
2. Kapak sorunlu.

Biz kapağa beyaz birşey sardırmıştık tamircide,şu su tesisatı çekenlerin borulara sardığı beyaz bant gibi bir şey varya,ondan sarmıştık geçmişti. Ama şu an ne durumda bilmiyorum zaten sattık aracı. :)

O Yanık kokusuda,motorun üstüne dökülen yağ motorun ısısından dolayı yanıyor,oradan geliyor o koku... Fazla yağ koyuncada yağ basınç yapıyor sanırım kapak atıyor. ;)

Merhaba arkadaşlar,

bugün servise uğradım. kapağın oringi sorunluymuş ondan dolayı yerine tam oturmuyormuş. Hemen değiştirdiler şimdi oldu. Maliyeti 0,85 TL :rolleyes:

Merhaba arkadaşlar,

bugün servise uğradım. kapağın oringi sorunluymuş ondan dolayı yerine tam oturmuyormuş. Hemen değiştirdiler şimdi oldu. Maliyeti 0,85 TL :rolleyes:
ben sormaya unuttum kapagi benımde torpıdonun kapagı tutan plastık ayaklar kırıldı bende sıperış verdım carşamba gunu gelcek:)
lpg enjektörlerını bakımını yaptırdım memeler kucukmuş araba ondan kasılıyomuş hemde kurum yapmış baya ugraştık araba duzeldı ya allaha şukur :)

ben sormaya unuttum kapagi benımde torpıdonun kapagı tutan plastık ayaklar kırıldı bende sıperış verdım carşamba gunu gelcek:)
lpg enjektörlerını bakımını yaptırdım memeler kucukmuş araba ondan kasılıyomuş hemde kurum yapmış baya ugraştık araba duzeldı ya allaha şukur :)

hayırlı olsun bakım yaptım diyosun yani :)
lpg nin markası nedir?
4 adet yeni lastik almam lazım sendekiler nedir?

Son düzenleme:
Geri