Bugun Neskara ugramak için vakit bulamadım, önümüzdeki 2 gün de çok yogun gececek,olmassa Cuma Neskara bir ugrarım
yarin sabah ordayim gel abi insıgyanın ıcınde muhabbet ederiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun Neskara ugramak için vakit bulamadım, önümüzdeki 2 gün de çok yogun gececek,olmassa Cuma Neskara bir ugrarım
burak şu arabayı hergun cila vurma rengi siyah zaten boyanın cilasını cıkarcan senede 2 defa vursan kafı kurcalama boyayı başına iş alirsinOoof Öldüm yorgunluktan.
İkiz dingilleri cilaladım.
burak şu arabayı hergun cila vurma rengi siyah zaten boyanın cilasını cıkarcan senede 2 defa vursan kafı kurcalama boyayı başına iş alirsin
30 tl idi yazilim montaj bizim arada debriaj muşhuru eksik cikti 45tl ecuden debriaj muşhurune kablo gelcek 1 tane 30tl olan yazilim montaj 45tl oldu toplam 90tl yarin sabah gidicem 9da burda ol dedi 2 saatlık işleri oldugunu başkada bir problem olmicagini söyledi muşhur bizim zamanimızı caldı yoksa bugun biterdi burak abi ömur abiyi rehin aldik bugun neskarda astra j biniyoduk zaman gecsin diye
30 tl idi yazilim montaj bizim arada debriaj muşhuru eksik cikti 45tl ecuden debriaj muşhurune kablo gelcek 1 tane 30tl olan yazilim montaj 45tl oldu toplam 90tl yarin sabah gidicem 9da burda ol dedi 2 saatlık işleri oldugunu başkada bir problem olmicagini söyledi muşhur bizim zamanimızı caldı yoksa bugun biterdi burak abi ömur abiyi rehin aldik bugun neskarda astra j biniyoduk zaman gecsin diye
Yarın bizim tolga cosmonun amortisörleri değiştirecek..Temizlikte yaptıracak Muhtemelen uygun fiyat olur,sana söylerim kaça yaptırdığını..Bugun Neskara ugramak için vakit bulamadım, önümüzdeki 2 gün de çok yogun gececek,olmassa Cuma Neskara bir ugrarım