bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gunaydın herkese,

Burak bir dahaki sefere serviste görüşür,insignia nın içinde sohbet ederiz artık :)

Öneriler için teşekkürler, az önce arabayı AutoKing e bıraktım, kaskodan tampon çizikleri yapılacak,Onur Usta ile konustum, 150 tl ye boya koruma-cila yapıyoruz dedi, 150 tl - 5 taksit yapıyorlarmış.Bakalım şimdi değil ama yakın zamanda boya koruma cila işine girmmem lazı, aranın boyasının bakıma ihtiyacı var...
ınsallah yaparız muhabbet abı ınsıgya bızı aşar 81 bın tl ıstedıgım gıbı olan :)
servıste porblem yaşadık kol tesısatı debrıaj musuru tesısatı gelıyor ama beyne tesısat kablosu cekılmesı lazım 5 adet elektırıkcının demesı 2003 modellere kadar böyle oldugunu söyledı kola mushure tesısat gelır beyıne tesısat cekılı degıll bu modellerde bugun benı magdur etmedıler sagolsunlar muşhur parası alıp gerı kalan paramı ıade ettıler en yakın zamanda problemı cözeceklerını söyledı adnan beye teşekkurler ömur abı senıde yorduk kusara bakma abı :)

kol takıldı yazılım atıldı kablo cekıldı 1 adet arac tanımadı kolu mecbur ecu ye 5 kablo cekılmesi lazım oldugunu söyledıler 90 tl vermıştım muşhur parası alındı 70 tl ıade edıldı bana en yakın zamanda musaıt bır anda bıze gel halledıceklerını söyledılerservısten kactım ne kadar şıkayet var covrelletlerde adam ısyan edıyodu ya acıdım halıne şukur ettım halıme cıktım geldım eve şımdı de işe gıdıyorum

3 senedir aynı lastikleri kullanıyorum günde 3-4 kere bile silikon vb bilimum malzemelerle lastik parlatırım daha 1 tane çatlak yok benim lastiklerde :D
surme hacı lastık ömurlerını bıtırıyor yanak catlıyor vurmayın catlamadı dıye vurma genede :rolleyes:

Son düzenleme:
Günaydın Bursa..
Adaş ne olmuş chevroletlere..Hangi modeli anlat hele...
kalos ve laccetti ve kalos sahıbı ısyan ettı araba 3 senelık 3 senedır su kacagı var motorda 1 ay önce bulunmuş 100bın km olunca başka problem cıkmiş bela okuyodu cruse modelıı cok gırıp cıkıyor servısıe onada bı anlam veremedım ınsıgya ve vectra c en sorunsuz gene corsa c ve d ve astra g görmedım hıc :D

kalos ve laccetti ve kalos sahıbı ısyan ettı araba 3 senelık 3 senedır su kacagı var motorda 1 ay önce bulunmuş 100bın km olunca başka problem cıkmiş bela okuyodu cruse modelıı cok gırıp cıkıyor servısıe onada bı anlam veremedım ınsıgya ve vectra c en sorunsuz gene corsa c ve d ve astra g görmedım hıc :D

Adaş 2 tane kalosta bizde var şehiriçi millet gezsin diye bunlar ilk çıktığında 17ye almışlardı. 180.000 km ye gelmişler..Alan olmadığı için duruyor öyle..Öyle aman aman bir sorunda çıkarmadılar..

Adaş 2 tane kalosta bizde var şehiriçi millet gezsin diye bunlar ilk çıktığında 17ye almışlardı. 180.000 km ye gelmişler..Alan olmadığı için duruyor öyle..Öyle aman aman bir sorunda çıkarmadılar..
valla abı tam cıkıyodum tartişma vardı bende şahıt oldum adamın halıne acıdım ata sözu varya kimın agrırı o bagırı dıye

Geri