bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın beyler servisteki turgut beyi bende tanıyorum arabayı servise götürdüğümde yardımcı oluyordu iyi biri gerçekten

berker abi boya koruma düşünürseniz eski gemlik yolunda auto glym malzemeleri satan bi firma var el ile uygulanan malzemeleri de var ama şişeler büyük yani 150 falan verirsin toplam belki ama en az 20 kere yaparsın arabanı çevreden duyduğum kadarıyla bu işte en iyi meguiars o da iç dış 250 istemişti geçen sene toplu yaptırırsak ben meguiars derim yinede karar senin

gunaydın beyler :)
gıdıyorum neskara şimdi yalova yolundakıne servıse

Gunaydın herkese,

Burak bir dahaki sefere serviste görüşür,insignia nın içinde sohbet ederiz artık :)

Öneriler için teşekkürler, az önce arabayı AutoKing e bıraktım, kaskodan tampon çizikleri yapılacak,Onur Usta ile konustum, 150 tl ye boya koruma-cila yapıyoruz dedi, 150 tl - 5 taksit yapıyorlarmış.Bakalım şimdi değil ama yakın zamanda boya koruma cila işine girmmem lazı, aranın boyasının bakıma ihtiyacı var...

günaydın beyler servisteki turgut beyi bende tanıyorum arabayı servise götürdüğümde yardımcı oluyordu iyi biri gerçekten

berker abi boya koruma düşünürseniz eski gemlik yolunda auto glym malzemeleri satan bi firma var el ile uygulanan malzemeleri de var ama şişeler büyük yani 150 falan verirsin toplam belki ama en az 20 kere yaparsın arabanı çevreden duyduğum kadarıyla bu işte en iyi meguiars o da iç dış 250 istemişti geçen sene toplu yaptırırsak ben meguiars derim yinede karar senin

Faik sagolasın, Meguiars bu işin piri gerçekten, iç-dış 250 de fena rakam değil.el ile uygulamayı ben çok da yapmak istemiyorum, çünkü özen ve ugrasma isteyen bir iş, her yere eşit dagıtacaksın filan, en az bir gün gider, bende ona vakit bulamam :(

Bu iş için bir ekip kuralım pazar günleri bir kişinin aracına detaylı temizlik yapalım malzemeleri alıp :D İşçilikten kurtarırız hem :D

Geri