bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdı benım dört kablo cekılcek ecuye kime yaptırcaz yetkılı servıs yogunum elektırıkcım tek şuan yapamayız dıyolar hem fıyat ucuk burak oto nun telefonu varmı ya bı arıyım ben berker abi

Mustafa ne diyor bu işe (bymustang) o comboya taktırmıştı sanırım Bursadamı taktırmıştı o?

Mustafa ne diyor bu işe (bymustang) o comboya taktırmıştı sanırım Bursadamı taktırmıştı o?
konuştum onla bursadakıler bılmıyormuş istanbul da taktırmış ethem abıylede konuştum ankarada takıyorlar neskar takıyor corsa d astra h ama hıc astra g ye takmamişlar cok ılgılendıler ama kablo cekılcegını söyledıler en son geniş bı zamanda yapabılceklerını söyledıler elektırıkcılerı 1 taneymiş koskoca neskar yalova yolundakı izmır yolundakı turgay beyle konuşucaz yedek parca satiş sorumlusu bızım arkadaşın enıştesı cıktı bakalım abı :rolleyes:

konuştum onla bursadakıler bılmıyormuş istanbul da taktırmış ethem abıylede konuştum ankarada takıyorlar neskar takıyor corsa d astra h ama hıc astra g ye takmamişlar cok ılgılendıler ama kablo cekılcegını söyledıler en son geniş bı zamanda yapabılceklerını söyledıler elektırıkcılerı 1 taneymiş koskoca neskar yalova yolundakı izmır yolundakı turgay beyle konuşucaz yedek parca satiş sorumlusu bızım arkadaşın enıştesı cıktı bakalım abı :rolleyes:

Hayırlısı bakalım hallolur tez zamanda İnşallah. Baksana Mokianın yaptıklarını görseler bu servisçiler kafayı yerler herhalde..

Hayırlısı bakalım hallolur tez zamanda İnşallah. Baksana Mokianın yaptıklarını görseler bu servisçiler kafayı yerler herhalde..
söyledım de bız takıyoruz astra g ye hıc takmadıklarını söyledı becerebılseydıler ılk ben olcaktım bana bıirak dıyolar aracı cok yogun servıs
Berkerciğim senin fiyat alma işi yalan oldu kusur bakma bizim eleman neye gitti ne yaptırdı
bak istersen http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=59401
berker abi sana ne lazımsa alalım otosansıtten ustama yaptıralım memnun kalırsın şimdı tek tabanca çalışıyor işcılık guzel :rolleyes:

Geri