Gunaydın Bursa
Hayırlı Cumalar, Hayırlı İşler
Hayırlı Cumalar, Hayırlı İşler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ön kapılara sadece burak 50 tl başka br yerde birisi satıyor bana fiyat uygun geldi o yüzden alacaklar olabilir siye yazdım ethem abi kim ona soralım olmadı kol fiyatını bursadaki çıkmacılara geçen gün mercekli far sordum hiçbirinde yokmuş yaaa nasıl memleket böyle yoksa bizim arabaların parçalarında mı sorun var anlamıyorumfaik 4 adet mı 50 tl yoksa 2 adetmi guzelmiş kalıtelı birşeye benzıyor
astra guzel opc de nerden buldun
tamda kenenın tukendıgı anda denk geldı ya
tamam sen kolu cıkmacıda bak ıstersen olmassa ethem abı var ethem bozkurt onunla ırtıbata gec bulumassan faik
ön kapılara sadece burak 50 tl başka br yerde birisi satıyor bana fiyat uygun geldi o yüzden alacaklar olabilir siye yazdım ethem abi kim ona soralım olmadı kol fiyatını bursadaki çıkmacılara geçen gün mercekli far sordum hiçbirinde yokmuş yaaa nasıl memleket böyle yoksa bizim arabaların parçalarında mı sorun var anlamıyorum
faik merceklı fari ercıyes oto da bulabılırsın opelın farı pahalı denk duşse bıle anında satılıyor peynır ekmek gıbıön kapılara sadece burak 50 tl başka br yerde birisi satıyor bana fiyat uygun geldi o yüzden alacaklar olabilir siye yazdım ethem abi kim ona soralım olmadı kol fiyatını bursadaki çıkmacılara geçen gün mercekli far sordum hiçbirinde yokmuş yaaa nasıl memleket böyle yoksa bizim arabaların parçalarında mı sorun var anlamıyorum
slm bursa... bizim bebiş hala gelmedi, biraz nazlanıyor galiba.. tam tekmil beklemedeyim, haftasonu evde nöbetçiyim..
haftasonu sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar...
ledli kapı eşikleri güzelmiş fiyatı da bence çok iyi , ben comboya normal ledsizini almıştım geçen yıl çiftini 35 tl ye... ancak bu ledliler pilli mi yoksa kapı lambalarına mı bağlanıyor bu önemli...
haykam herkese iyi akşamlar...