bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
faik 4 adet mı 50 tl yoksa 2 adetmi guzelmiş kalıtelı birşeye benzıyor:D
astra guzel opc de nerden buldun :D
tamda kenenın tukendıgı anda denk geldı ya :D
tamam sen kolu cıkmacıda bak ıstersen olmassa ethem abı var ethem bozkurt onunla ırtıbata gec bulumassan faik
ön kapılara sadece burak 50 tl başka br yerde birisi satıyor bana fiyat uygun geldi o yüzden alacaklar olabilir siye yazdım ethem abi kim ona soralım olmadı kol fiyatını bursadaki çıkmacılara geçen gün mercekli far sordum hiçbirinde yokmuş yaaa nasıl memleket böyle yoksa bizim arabaların parçalarında mı sorun var anlamıyorum

ön kapılara sadece burak 50 tl başka br yerde birisi satıyor bana fiyat uygun geldi o yüzden alacaklar olabilir siye yazdım ethem abi kim ona soralım olmadı kol fiyatını bursadaki çıkmacılara geçen gün mercekli far sordum hiçbirinde yokmuş yaaa nasıl memleket böyle yoksa bizim arabaların parçalarında mı sorun var anlamıyorum

Far çıkması en zor bulunan şeydir Faik, biliyorsun en ufagından en büyüğüne kadar kazalarda en çok, farlar zarar görür.Hatta düz yolda giderken taş seker yine far çatlar.Bu yüzden çıkmacıda istedigin farı bulmak büyük şans, genelde buldugunda tek olur, yada iki ayrı araçtan bir sag birisi sol bulup toplayabilirsin.Onlarında ömürleri farklı oldugundan parlaklıları aynı olmaz vs bir sürü sorun

faik merceklı fari ercıyes oto da bulabılırsın opelın farı pahalı denk duşse bıle anında satılıyor peynır ekmek gıbı ;)
far alcaksan fk al daha ıyı orjınal merceklılere yenı far parası cekıyorlar:rolleyes:
ön kapılar ıcın sadece anladım başka pazarlık payı yok herhalde tek rakam acaba beyaz yananı varmı :D

slm bursa... bizim bebiş hala gelmedi, biraz nazlanıyor galiba..:) tam tekmil beklemedeyim, haftasonu evde nöbetçiyim..:)

haftasonu sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar...

ledli kapı eşikleri güzelmiş fiyatı da bence çok iyi , ben comboya normal ledsizini almıştım geçen yıl çiftini 35 tl ye... ancak bu ledliler pilli mi yoksa kapı lambalarına mı bağlanıyor bu önemli...

haykam herkese iyi akşamlar...

slm bursa... bizim bebiş hala gelmedi, biraz nazlanıyor galiba..:) tam tekmil beklemedeyim, haftasonu evde nöbetçiyim..:)

haftasonu sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar...

ledli kapı eşikleri güzelmiş fiyatı da bence çok iyi , ben comboya normal ledsizini almıştım geçen yıl çiftini 35 tl ye... ancak bu ledliler pilli mi yoksa kapı lambalarına mı bağlanıyor bu önemli...

haykam herkese iyi akşamlar...

Hayırlısıyla gelsin Yılmaz abi. Bizde dört gözle bekliyoruz. Sağlıklı doğar inşallah.

Geri