bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
news_manset_resim_iy_Bursa-Antalya01.jpg

Sahne Bursa'nın

Altı haftalık galibiyet serisinin ardından İstanbul BŞB deplasmanında fren yapan lider Bursaspor, bugün Antalyaspor'u ağırlıyor...

Hem geçen haftaki mağlubiyeti telafi etmeyi hem de yeni bir seri başlatmayı hedefleyen yeşil-beyazlı ekip, kritik mücadeleden 3 puan bekliyor. Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlıyor. Taraftar desteği ile çıkacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Bursa'da cezalı Turgay ile sakat Serdar forma giyemeyecek. Takipçisi Beşiktaş'ın A.Gücü deplasmanında 2 puan bırakması ile iştahı kabaran yeşil-beyazlı ekipte Hüseyin, Ozan, İbrahim, Ömer ve Sercan ceza sınırında. LİG TV'den naklen yayınlanacak mücadelenin hakemi ise Bülent Yıldırım...
BURSASPOR-ANTALYASPOR
STAT: Bursa Atatürk
SAAT: 19:00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: LİG TV
BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, İbrahim, Mustafa, Volkan Şen, Hüseyin, Ergic, Ozan İpek, Batalla, Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
ANTALYASPOR: Ömer, Erhan Güven, Orhan Ak, Şenol, Jedinak, Batak, Sedat, Ali Zitouni, Tita, Veysel, Necati
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
bursaya başarılar dılerız

bılet olsaydı bu akşam maca gıderdık canlı canlı ızlemek vardı :(
lıg tv den ızlıcez artık

valla ben evde izlerken dayanamıyorum stada gidersem hiç dayanamam küt diye giderim o yüzden son maça saklıyorum kendimi:D:D

Geri