bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm bursa... bizim bebiş hala gelmedi, biraz nazlanıyor galiba..:) tam tekmil beklemedeyim, haftasonu evde nöbetçiyim..:)

haftasonu sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar...

ledli kapı eşikleri güzelmiş fiyatı da bence çok iyi , ben comboya normal ledsizini almıştım geçen yıl çiftini 35 tl ye... ancak bu ledliler pilli mi yoksa kapı lambalarına mı bağlanıyor bu önemli...

haykam herkese iyi akşamlar...
abı hayırlısı olsun hayırlı nobetler sana :)
pıllı olmaz abı buyuk ıhtımal 12 v tavan lambasına baglanıyor :)

tavan lambasına bağlanıyor abi burak istedğin rengi yapar herhlde el emeği kendi üretimi işte bizim arabanın angellerı iyi göstermıyor muş zamanla da halkalarda sorun cıkıyor o yüzden orjınal araştırıyorum erciyesi aradım yok dedi başka numara verdi orayı aradım yok dedi başka numara verdi ..... hepsi bunu dedi yanı opel parçası satan çıkmacıların alayını aradım :D

tavan lambasına bağlanıyor abi burak istedğin rengi yapar herhlde el emeği kendi üretimi işte bizim arabanın angellerı iyi göstermıyor muş zamanla da halkalarda sorun cıkıyor o yüzden orjınal araştırıyorum erciyesi aradım yok dedi başka numara verdi orayı aradım yok dedi başka numara verdi ..... hepsi bunu dedi yanı opel parçası satan çıkmacıların alayını aradım :D
fk sorun cıkarmaz faık tecrubeye sabıt angeller canın sıkıldıkca renk degiştır:)
kapi eşıklerını parayı bulıyım alcam hoş duruyor:D

fk ama depo burak onur aldı işte göstermiyor mercekler kalitesiz diyor angelleri beyz yapmış patlamış hepsi :D o yüzden orjinal mercekli alayım diyorum

Bu kapı eşiklerinden bizim arabaya göre olanı yokmudur ki ? QQ'a göre ?

Burak abii ???? iyi bir xenon markası bide güzel bi fiyata alabileceğimiz bir yer kısalar +sis :D

Son düzenleme:
Geri