bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burak izlemede :) sessiz ve derinden

Aynen izlemedeyim berker abi

Gunaydın Bursa

Hayırlı İşler Hayırlı Cumalar

Ey genç nesil ve tecrübeli abilerim ablalarım, bana bir telefon tavsiye edin :)

Herhangi bir beklentim yok, mevcut telefonu sadece konusma + nadiren sms için kullananlardanım, fotograf için kamerası biraz iyi olsa fena olmaz.E71 gibi klavyeli telefonlar gözüme şirin görünüyor ama neden bilmiyorum :) Dokunmatik ekranlı telefonları da sevemedim gitti

Gecen gun sehrekustunde elime bir brosur tutusturdular, TÜRK MALI platinium diye bir marka, bütün meshur modellerin çakmasını yapmışlar, Iphone 4 bile var :) bu markayı bilen duyan varmı,çin malı çakma almaktansa TÜRK MALI nı tercih mi etmek lazım

Gerçi çin malı çakma almayı düşündüğümden değil de markayı size sorayım dedim

E72 tavsiye ederim Berker abi.

Berker abi e66 da çok hoş telefon kızaklı kibar duruyor onlarada bir bak istersen.

Ey genç nesil ve tecrübeli abilerim ablalarım, bana bir telefon tavsiye edin :)

Herhangi bir beklentim yok, mevcut telefonu sadece konusma + nadiren sms için kullananlardanım, fotograf için kamerası biraz iyi olsa fena olmaz.E71 gibi klavyeli telefonlar gözüme şirin görünüyor ama neden bilmiyorum :) Dokunmatik ekranlı telefonları da sevemedim gitti

Gecen gun sehrekustunde elime bir brosur tutusturdular, TÜRK MALI platinium diye bir marka, bütün meshur modellerin çakmasını yapmışlar, Iphone 4 bile var :) bu markayı bilen duyan varmı,çin malı çakma almaktansa TÜRK MALI nı tercih mi etmek lazım

Gerçi çin malı çakma almayı düşündüğümden değil de markayı size sorayım dedim
hocam ablam 3 hafta once e 72 aldı...sımdı ı phone 4 almak ıcın telefonunu satıyo....grı renk e 72...dusunursen telefonu sana gosterebılırım...faturası garantısı herseyı dewam edıyo...

günaydınnnn bursaaaaa burakım nabusun??bursaya geldim en sonnda görüşelim uygun zamanda....

Geri