bütün hevesim gitti,sıfır aracın ilk kazası

geçmiş olsun can sıkıcı bir durum.4 aylık araca şaka gibi benim bile zoruma gitti şimdi.sağlık olsun diyelim yinede.

geçmiş olsun canın sağolsun diyelim yapacak bisey yok canını sıkmamaya çalış

Geçmiş olsun... Arabayı aldığımın 3. günü ....... teki arabanın ön kapısını çizmişti ben o gün çıldırmıştım... sizin durumunuzu düşenemiyorum.... Nazar diycem ama dile kolay...

geçmiş olsun, kasko karşılayacak ama işte 4 aylık araç boya tamir görmüş olacak.. üzüntü olması çok normal tabi ama bütün arkadaşların dediği gibi cana geleceğine.....

geçmiş olsun, kasko karşılayacak ama işte 4 aylık araç boya tamir görmüş olacak.. üzüntü olması çok normal tabi ama bütün arkadaşların dediği gibi cana geleceğine.....

geçmiş olsun umut bende kaza yaptığımda aynı şeyleri hissettim soğudum araçtan falan ama sonra mantıklı düşündüm şükrettim. Boya olayına gelince ben olsam ustaya falan sanayiye bırakmazdım aracı direk serviste boyanır hemde garantili olurdu, zaten kaskodan yapılıcak niye sanayiye bıraktınki, bide aracını çizmişler serviste bunların hiçbiri omazdı . Belki ek iş çıksın diye çizilmişte olabilir malum işler durgun günahı boynuna tabi..çiziği boyatırım ben olsam ..kolay gelsin büyük geçmiş olsun

saolun arkadaşlar. dediğiniz gibi çizikten sonra kaza gözümde çok küçük bişeymiş gibi geldi. ve işin enteresan tarafı sanayi sitesi içinde dükkanın önünde oluyor ve yabancı birinin gelip yapcağını hiç sanmıyorum. ama kimsenin tavuğuna kış demişliğimizde yok. kim nasıl yaptı anlamadım. şimdi bir sorum olcak size.çizik çok derin.pasta cila gibi birşeyle kapanması söz konusu değil.boya şart gibi. şimdi komple bagajıda boyatsam mı, yoksa öyle çizik halde mi bırakayım yada bunun komple boya olmadan kapatılma ihtimali var mı?

bence aracının koyu renk olması bi avantaj senin için dikkatlice bir rötuş peşinede güzel bir pasta cila yapılırsa en azından yakından ve dikkatlice bakılmadığı sürece gözükmez diye düşünüyorum

arabayı autokınglerde falan ufak tefek cızıklerı kapatıyolar bi göster onlar yapınca pek bellı olmuyor.

çok büyük geçmiş olsun arkadaşım.benimde başıma buna benzer bir olay gelmişti.arabamı aldığımın 7. günüydü evin önünde park halindeyken vurup kaçtılar ki allahtan kazadan 3 gün önce kasko yaptırmıştım. bu arada vurdukları yerde sokağın en geniş bölümü özellikle sokak lambasının altına ve o bölgeye park ettiydim ki biri gelip çarpmasın diye ama olacaksa maalesef oluyor geliyor ve buluyor. sol çamurluk değişti ve tampon boyandı. düşünebiliyor musun daha 7 günlük araba ve 200 km deydi.ilk başta çok canım sıkıldı hatta arabadan neredeyse soğudum. gözüm gibi bakıyordum nede olsa. ama sonra baktım olacak gibi değil olan oldu bir kere, belkide allah çok daha büyük bir kazadan korumuş olabilir inşallah bununla savuşturmuşuzdur dedim ve o gün bugündür (arabamı alalı bu arada yarın 3. ayı doluyor) üzerine çok fazla düşmüyorum. gerçektende sakınan göze çöp batıyormuş bunu anladım. 2.olaya gelirsekde ne yazık ki böyle kendini bilmez insan silüetinde yaratıklarla aynı havayı soluyoruz, ona yapılabilecek bişey yok. (o zaman yaşadığım bu olay üstüne tüm mahalleyi dolaştım aradım belki boya izinden bulur, iyi bir dersini veririmde en azından başkasının canını yakamaz diye ama bulamadım)

canım kardeşim uzun lafın kısası cana geleceğine mala gelsin sana bişey olmamış ya önemli olan da bu zaten, nazarlık olmuş olur diyorum. ya allah korusun belki de daha büyük bişeyi savuşturmuşsundur. arabandanda soğuma bence o kadar para verip alıyorsun böyle insanlar yüzünden canını sıkmanla kalacaksın boşveerrr. aracınıda bana sorarsan mutlaka serviste yaptır (ki ben yaptırdım, işçilikten gayet memnunum) bu arada kaza tutanağının da bir fotokopisini ve bagajıda boyatacaksan (ki sanırım boyatacaksın) mutlaka bir fotosunu çek ve sakla, ilerde aracını satarken işte bu çarpıyı atan kendini bilmez yüzünden boyattım dersin. (bu şekilde birden çok parça boyanması veya değişmesi halinde satarken çok büyük sorun oluyor biliyorsun ama en azından şase ile ilgili bir darbenin söz konusu olmadığını göstermiş olursun ki ben kendi arabamın kaza tutanağını ve fotosunu dosyasında saklıyorum.)

üzme kendini arkadaşım.sonuç olarak bu arabayı aldıktan sonra hepimiz için geçerli bu riski hepimiz alıyoruz. gönül ister ki hiç olmasın ama olmuş bir kere diyoruz ya çok düşünme ve canını sıkma. tekrar tekrar geçmiş olsun

Geri