Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçmiş olsun.zaten böyle şeyler çoğunlukla yeni araçların başına geliyo.esirgeyen göze çöp batar misali.birde arabanı ne kadar sakınırsan. o kadar kaza bela başından eksik olmuyo ben hep yaşadım bunları.sağlık olsun diyelim.
dediğiniz gibi ilk başlarda insan araçtan soğuyabilir fakat, satıp yenisini alınca muhtemelen aynı olaylar tekrar edecektir.yani ülkemizde eğitimsiz ve duyarsız insan çok maalesef.
saolun arkadaşlar. bagajdaki çiziği boyatmamaya karar verdim. kazada oluşan hasar giderildikten sonra bir auto kinge getircem çizik için. bakalım ne diycekler. sıfır araç olduğu için gerçekten göze çok battı. artı satarken bayağı bir kötü olcak. zaten ikinci ele düşünce çok ucuza gidiyor şimdi bu kaza ile iyice düşcek. eski araçta öyleydi.38.5 bin ytl ye aldık 24.5 bin ytl ye verdik. bu da aynı şekilde olcak galiba