Ynt: ©ARa'm
halil abi artık rahat bırak şu arabayı
halil abi artık rahat bırak şu arabayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bitti sayılır az kaldıakın link' Alıntı:halil abi artık rahat bırak şu arabayı
özellikle direkleri parlatma derdinden kurtuldumHaKaN link' Alıntı:karbon kaplamayı ben beğendim çok abartılı olmamış ve güzel durmuş, hem koruma amaçlı da kullanmış olursunuz
cilaya diyecek birşey yok zaten ayna olmuş resmen
piyasada iki tip ürün var. biri şu parlak ve kabartmasız olan ( senin dediğin o mu bilmiyorum ) o çok sırıtırdı. diğeri de bu nispeten mat ve kabartmalı olan 3M ve taklitleri. işçiliğe gelince biraz uğraştım ama kendim yaptımGökhan_55 link' Alıntı:abi işçilik güzel gibi duruyor ama piona black tarzda bişey yapsan dha güzel olmaz mıydı? şimdi çıkan bmvler öylede...
teşekkürler marlopaşa, desen benziyor evet, ama ben sportların içindeki gri bölümlerden hoşnutum o yüzden içeriye bir şey yapmayı yada yaptırmayı düşünmüyorum.markopasa86 link' Alıntı:Güle güle kullanın Halil Bey, ben biraz sportlarda gümüş gri olan, cosmo araçların ön konsolundaki o desene benzettim Gerçi renkler farklı ama desen olarak benziyor gibi
teşekkürler marlopaşa, desen benziyor evet, ama ben sportların içindeki gri bölümlerden hoşnutum o yüzden içeriye bir şey yapmayı yada yaptırmayı düşünmüyorum.hllb link' Alıntı:[quote author=markopasa86 link=topic=901.msg37203#msg37203 date=1308513797]
Güle güle kullanın Halil Bey, ben biraz sportlarda gümüş gri olan, cosmo araçların ön konsolundaki o desene benzettim Gerçi renkler farklı ama desen olarak benziyor gibi