Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya bir reklamı ne kadar buyuttunuz reklam guzel ve ya değil bu göreceli kavramdır.bana görede güzel olmus bu reklama çocuklara hitap ediyor diyorsunuz c4 reklamınında bundan pek farkı yok.
ya bir reklamı ne kadar buyuttunuz reklam guzel ve ya değil bu göreceli kavramdır.bana görede güzel olmus bu reklama çocuklara hitap ediyor diyorsunuz c4 reklamınında bundan pek farkı yok.
C4 reklamını savunmadımki ben onuda nerden çıkardınız?elbetteki zevkler göreceli.bu mantıkla kimse bişey demesin herkes zevkine göre fikrini yazsın.siz neden muhalif bir görüş belirttinizki hemen madem göreceli diyosunuz?çelişmedinizmi şimdi kendinizle?konu yanlış yee taşınıyor.burda herhangi bir arac marka falan savunulmamış.bence sizinde dediğiniz gibi herkes rahatca fikrini beyan etmiş.reklam filmlerinde inandırıcılık herzaman önemlidir ancak insanları kandırmadan.bu sadece araba reklamları için geçerli değildir.opelinde eskiden çok güzel reklamları vardı.özellikle işledikleri konular ve müzikleri güzeldi.herkesin hatrında kalan bir reklam yapmak hepsinin arzusudur mesela.bilemem opel akıllarda kalan bir reklam yapmışmıdır.ben mesela efsaneler asla ölmez reklamından çok etkilenip çok beğenmiştim.bir vw reklamıydı.demekki hedef kitleye ulaşmış ve başarılı olmuşlar.saygılar.
Arkadaşlar konu dışı mesaj atan arkadaşların mesajları silinecek ve gereken yapılacaktır bilginize.. bu kadar basit bir konudan bile polemik yaratabiliyorsak vay halimize. burdan konuya devam lütfen...