cd kadar kaliteli ses vereceğini düşünmüyorum. Ama kasetçaları olan araçlar için ideal bir çözüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar Ben Aldim Ve Kullaniyorum.siz Almayin Diye Mesaj Yazma Gereği Duydum.
Arkadaşlar Ben Aldim Ve Kullaniyorum.siz Almayin Diye Mesaj Yazma Gereği Duydum.öyle Abartili Anlatildiği Gibi Değil.flash Belleğe Diyelim 300 Mp3 Yüklediniz Arabayi çaliştirip 1. Parçayi Peşine 20. Parçayi Dinlediniz Ve Park Ettiniz Kontaği Kapattiniz.her Defasinda O Yüklenen 1.parçadan Itibaren çalmaya Başliyor Ve Track Okumuyor Ayrica Flash Belleğe Klasörler Olarak Kayit Yaptiysaniz Klasör Atlatma Lüksünüz Olmuyor Bilgilerinize.teşekkürler
...
Kapatılıp açıldığında Son Şarkıdan ve Son Frekanstan başlar.
Arkadaşlar Ben Aldim Ve Kullaniyorum.siz Almayin Diye Mesaj Yazma Gereği Duydum.öyle Abartili Anlatildiği Gibi Değil.flash Belleğe Diyelim 300 Mp3 Yüklediniz Arabayi çaliştirip 1. Parçayi Peşine 20. Parçayi Dinlediniz Ve Park Ettiniz Kontaği Kapattiniz.her Defasinda O Yüklenen 1.parçadan Itibaren çalmaya Başliyor Ve Track Okumuyor Ayrica Flash Belleğe Klasörler Olarak Kayit Yaptiysaniz Klasör Atlatma Lüksünüz Olmuyor Bilgilerinize.teşekkürler
aynen katılıyorum:good:Yalnız belirtmeliyim ki,bu klasör atlatamama olayı ürünün versiyonuna,markasına göre değişir.Genel bir özellik gibi yazılmış çünkü...