ben de 2006 combo var mp3 çalmıyor bütün yazıları okudum galiba çözümü yok bu işin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum bende aldım 2gün istanbul içinde denedim ve geri verdim. Harcanacak paraya yazıkarkadaşlar,bende 2 ay kadar önce doğubanktan büyük ümitlerle aldım cihazdan bendeki comfort olduğundan yalnız radyo kaset var mp3 takıp direksiyondan kumandayı bozmayayım dedim vitrinde görüp beğendiğim ve kafama yatan bu cihazı aldım eve gelip büyük bir hevesle laptop,umdan sevdiğim şarkıları yükledim indim arabama taktım broşürde 15-20 tane frekanstan bahsediyor fakat üstünde yanılmıyorsam 7 yada 8 tane frekans seçeneği var 1-2-3-4-5 derken zarzor birtane yakaladım(87.9) cd kalitesinin yanına yaklaşmaz bu bir,park yerinde fena değildi yinede ama arabaya binip gitmeye başladım haydaaaa ses gidiyor geliyor başka frekansa geçiyim diyorum oda zayıf uğraşırken arabayı bindirecektim velhasıl araç giderken istanbuldaki yoğun frekans yüzünden mp3 keyfi eziyete dönüşüyor iyice soğumuştum geçenlerde tatil için avşaya gidiyordum,tekirdağdan motorla avşa,istanbuldan uzaklaştıkçe ses düzeldi tekirdağda ve avşada hiç problem yapmadı ama dönüşte yine allak bullak oldu ve sonrada tamamen vefat etti kırmamak için kendimi zor tuttum hanımda sinir oldu nerden buldun bunu kaçpara verdin dedi utandım 50 ytl verdim demeye işin özü şu ben yandım siz yanmayın arkadaşlar uzak durun bu aletten..